Vizitator Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 De mare k-cat... https://www.podul.ro/articol/statul-ucide-mediul-privat-antreprenorul-stefan-mandachi-a-cedat-am-decis-sa-inchid-un-restaurant-platesc-contributii-si-taxe-in-valoare-de-72-6724.html?fbclid=IwAR19YWqpj-eMZ5O7pVhR4Owg2-Dg7kway_cntxRn9HZp-YLG6za4WNQFqvw Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 sint mai multe variante aici: -eu am facut scoala generala la FF, deoarece din calculele mele nu iese procentul ala aberant -patronakele respectiv si jurnalistul au facut generala la FF -il fura contabila, mintindu-l ca da la stat 72% care o fi varianta corecta? se vede cum se amesteca adevarul cu minciuna, cifrele fiind corecte, mai putin cea scoasa in evidenta, adica acele 72 de procente! Link spre comentariu
icar Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 Cica, un adevar spus pe jumatate e o minciuna. Link spre comentariu
Vizitator Kuzma Cerkasov Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 Privati astia mai mult se vaita..... Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 (editat) am vazut si eu tabelul, plus ca inca sint in tema cu contributiile catre stat, de aia mi-a atras atentia! colegul care s-a grabit sa deschida topicul nu a observat? Editat August 19, 2019 de Marele Savant Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 1 oră în urmă, Marele Savant a spus: am vazut si eu tabelul, plus ca inca sint in tema cu contributiile catre stat, de aia mi-a atras atentia! colegul care s-a grabit sa deschida topicul nu a observat? Eeeeeee......el citește dar înțelege poate mai târziu . Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 1 oră în urmă, Kuzma Cerkasov a spus: Privati astia mai mult se vaita..... Lucrezi .....pardon ....freci menta la stat ? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 Eu nu stiu sa citesc, fac doar copy-paste. Broblem? Link spre comentariu
NICA Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 Acum 12 minute, DjLeco a spus: Eu nu stiu sa citesc, fac doar copy-paste. Broblem? Riști mult asa. Poti sa ai ghinion si ajungi primministru. Link spre comentariu
icar Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 Ma intreb si de ce nu se pling si cind "uita" da plateasca datoriile la stat, stat care, dupa un an, i le sterge! Oare mie de ce imi opteste gazul mintenaș ce nu l-am platit? De ce nu-mi sterge si mie datoria? Link spre comentariu
Vizitator Kuzma Cerkasov Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 Acum 28 minute, Faust2018 a spus: Lucrezi .....pardon ....freci menta la stat ? Am o discoteca si doua magazinase..... Link spre comentariu
icar Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 Poate au menta in magazin! Link spre comentariu
Vizitator Kuzma Cerkasov Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 Nu se vinde..... Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 Acum 1 oră, icar a spus: Ma intreb si de ce nu se pling si cind "uita" da plateasca datoriile la stat, stat care, dupa un an, i le sterge! Oare mie de ce imi opteste gazul mintenaș ce nu l-am platit? De ce nu-mi sterge si mie datoria? de obicei datorii la stat au tot stabilimentele statului! la privat nu prea te iarta! Link spre comentariu
Postări Recomandate