Vizitator sir_nykolai69 Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 Acum 32 minute, yokoono a spus: Cu un burghiu adecvat si masina de gaurit. Asa am desfacut multe. Se distruge "floarea" din varf si apoi se desface cu un patent. Pai nu aș avea de ce sa prind... șurubelul este adâncit în baretă și bareta este de aluminiu...dar daca chiar nu se pot desface și altfel o sa distrugă bareta pt.a reuși să desfac șurubelele. Link spre comentariu
Tavi Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 1 oră în urmă, sir_nykolai69 a spus: Mulțumesc....sunt noi baretele...sau sunt luate de pe alt tv cu alte probleme...sau au fost recondiționate, adică au fost schimbate ledurile arse?! recuperate , evident , dar sunt in stare foarte buna nu a fost umblat pe ele Link spre comentariu
Vizitator sir_nykolai69 Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 (editat) Acum 6 minute, Tavi a spus: recuperate , evident , dar sunt in stare foarte buna nu a fost umblat pe ele Ok...am înțeles...o să fac comanda de pe site la sfârșitul săptămânii sau la început săptămâni viitoare sau cine știe, poate vin în Vălcea. Și o să incerc cu desăvârșire să deșurubez acele șurubele răutăcioase și să salvez baretele pentru a fii duse la reparat la vreun electronist pt. a avea rezervă de viitor. Editat August 21, 2019 de sir_nykolai69 Link spre comentariu
iuliantv Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 stiu ca unele sant mai ,,capoase,, dar daca folositi surubelnita potrivita si nu fortati se desfac usor,la unele e deajuns sa bagati surubelnita sa sa aplicati o mica lovitura,sau cu o pila subtire faceti un mic sant in mijlocul capului sa incapa o surubelnita lata Link spre comentariu
Vizitator sir_nykolai69 Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 (editat) Acum 4 ore, Tavi a spus: atunci faceti comanda pe site in caz ca aveti nevoie asta e de la utilizarea unor surubelnite cu varfuri nepotrivite se intoarce tabla ecranului si se aplica mici lovituri cu un ciocan mic un dorn in capatul surubului de cealalta parte atentie cum si pe ce fixati tabla ecranului , sa nu o indoiti utilizati apoi patent cu cioc lat indoit pentru a desface surubul usor pe parte din fata Mulțumesc...am urmat varianta descrisă de tine și am reușit să deșurubez cele 3 șuruburi mici și încăpățânate. O să țin aceste barete de rezervă pentru când o să fie nevoie de ele și o să le duc si la recondiționat/înlocuire leduri arse. O sa iau cele 2 barete de pe site de la tine.... pt. că ai zis că nu sa umblat pe ele...adica nu au fost recondiționate/înlocuite leduri arse. MULȚUMESC ÎNCĂ O DATA PENTRU AJUTOR ȚIE ȘI TUTUROR !!! Editat August 21, 2019 de sir_nykolai69 Link spre comentariu
stefank Postat August 22, 2019 Autor Partajează Postat August 22, 2019 multumesc pentru raspunsuri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum