Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator viobio
Acum 13 minute, tiovidiu a spus:

As dori sa stiu daca este cineva care a poate sa dea o parere despre Dacia Sandero.  Mai exact ma intereseaza daca se aseamana la condus la drum lung cu un Logan sau bate spre Duster.  

Este un Logan mai scurt. 

Link spre comentariu

Detin de vrei 4 ani o Dacia Sandero Laureate versiunea cu motor de 1.2, cumparata de noua (prima masina) . Din punctul meu de vedere e un pic mai confortabila decat un Logan, dar trebuie sa stii ca portbagajul este destul de mic. Pentru o familie fara copii este, de multe ori, la limita. 

Eu, personal, sunt foarte multumit de aceasta masina(pentru mine are un farmec al ei) , nu am avut probleme cu ea si sunt multumit de cum se se prezinta atat prin oras cat si la drumuri lungi (in 4 ani am 120.000km).Trebuie, insa, sa fii foarte realist in cerintele pe care le ai atat in ceea ce priveste confortul cat si motorul deoarece, in functie de cat de multe pretentii ai de la ea, poti fi, fie foarte multumit fie foarte nemultumit. 

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 28 minute, tiovidiu a spus:

Este vorba despre un tanar care a luat permisul recent, a facut conducere pe S

andero, si ar dori sa plece undeva mai departe, dar nu are masina lui, si vrea sa imprumute un Duster. 

Duster este total diferit comparativ cu Sandero , in primul rind este mult mai înalt , mai lat . Dacă are permis de foarte puțin timp o să ii fie destul de greu să se " adapteze " la un Duster , acum .....depinde și cit este de dibaci cu volanul .

Link spre comentariu

Si mie-mi plac Daciile Sandero, singurul inconvenient fiind portbagajul mic.

Acum am un Logan 1,6MPI, de care sint mai mult decit multumit. Ca pensionar, nu-mi trebuie altceva mai bun(nici pensia nu-mi permite). Îi dau ce-i trebuie, îi schimb, uleiul, chitul de distrubutie, palcutele de frina (daca este cazul), in contrapartida, ma duce unde vreau eu. Consumul(de benzina) este rezonabil.  Ultima masina pe care am avut-o inainte de Logan, a fost o Dacia 1310 cu motor de 1,4L. Am fost foarte multumit de ea, numai ca a inceput sa apara pete de rugina. Prima masina pe care-am avut-o,a fost o Skoda 120L cu carburator dublu corp. Cind aveam de urcat, tragea la deal ca un bivol.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări