tiovidiu Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 As dori sa stiu daca este cineva care a poate sa dea o parere despre Dacia Sandero. Mai exact ma intereseaza daca se aseamana la condus la drum lung cu un Logan sau bate spre Duster. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Acum 13 minute, tiovidiu a spus: As dori sa stiu daca este cineva care a poate sa dea o parere despre Dacia Sandero. Mai exact ma intereseaza daca se aseamana la condus la drum lung cu un Logan sau bate spre Duster. Este un Logan mai scurt. Link spre comentariu
vlad228 Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Detin de vrei 4 ani o Dacia Sandero Laureate versiunea cu motor de 1.2, cumparata de noua (prima masina) . Din punctul meu de vedere e un pic mai confortabila decat un Logan, dar trebuie sa stii ca portbagajul este destul de mic. Pentru o familie fara copii este, de multe ori, la limita. Eu, personal, sunt foarte multumit de aceasta masina(pentru mine are un farmec al ei) , nu am avut probleme cu ea si sunt multumit de cum se se prezinta atat prin oras cat si la drumuri lungi (in 4 ani am 120.000km).Trebuie, insa, sa fii foarte realist in cerintele pe care le ai atat in ceea ce priveste confortul cat si motorul deoarece, in functie de cat de multe pretentii ai de la ea, poti fi, fie foarte multumit fie foarte nemultumit. Link spre comentariu
mac01 Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Cumnata-mea are Sandero...1,5dci, cutie automata, masina luata de noua acu vreo doi ani. Jante pe 16, navigatie, bla,bla,bla....buna masina, isi merita fiecare banutz...nicio problema cu ea pana acum. Link spre comentariu
ovidiu grigore Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 stie cineva daca sandero sa fabricat si cu motorul de solenza 1,4, care a fost si pe primele logan-uri, multumesc Link spre comentariu
alcon Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 Jeremy Clarkson spunea că Logan este naşpa, dar, Sandero este OK. Link spre comentariu
tiovidiu Postat August 19, 2019 Autor Partajează Postat August 19, 2019 Este vorba despre un tanar care a luat permisul recent, a facut conducere pe S andero, si ar dori sa plece undeva mai departe, dar nu are masina lui, si vrea sa imprumute un Duster. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 Acum 28 minute, tiovidiu a spus: Este vorba despre un tanar care a luat permisul recent, a facut conducere pe S andero, si ar dori sa plece undeva mai departe, dar nu are masina lui, si vrea sa imprumute un Duster. Duster este total diferit comparativ cu Sandero , in primul rind este mult mai înalt , mai lat . Dacă are permis de foarte puțin timp o să ii fie destul de greu să se " adapteze " la un Duster , acum .....depinde și cit este de dibaci cu volanul . Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 (editat) Si mie-mi plac Daciile Sandero, singurul inconvenient fiind portbagajul mic. Acum am un Logan 1,6MPI, de care sint mai mult decit multumit. Ca pensionar, nu-mi trebuie altceva mai bun(nici pensia nu-mi permite). Îi dau ce-i trebuie, îi schimb, uleiul, chitul de distrubutie, palcutele de frina (daca este cazul), in contrapartida, ma duce unde vreau eu. Consumul(de benzina) este rezonabil. Ultima masina pe care am avut-o inainte de Logan, a fost o Dacia 1310 cu motor de 1,4L. Am fost foarte multumit de ea, numai ca a inceput sa apara pete de rugina. Prima masina pe care-am avut-o,a fost o Skoda 120L cu carburator dublu corp. Cind aveam de urcat, tragea la deal ca un bivol. Editat August 19, 2019 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 N`are nici in clin nici in mineca Sandero cu Logan, sint platforme diferite, Sandero este pe platforma de Clio. E mai stabil la drum dar portbagajul mai mic, bine mai mic. In rest ca siguranta este peste Logan. Din pacate motorizarile nu mai sint ce au fost... Link spre comentariu
mac01 Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 Eu stiu ca n-are nicio treaba cu Clio...baga-te sub un sandero si sub un logan si ai sa vezi ca sunt identice....difera doar design-ul caroseriei. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 Domnule, nu stiti bine, Sandero si Clio au platforma comuna. Vorbesc bineinteles de modelele noi. Nici Logan 1, platforma X90 si Logan 2 ,platforma X52 nu mai sint la fel... Link spre comentariu
adrian_pic Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 (editat) Dacia Sandero II (B52) 0.9 TCe 90ch Advance Dacia Logan II (L52) 0.9 TCe 90ch Ambiance Renault Clio IV (B98) 0.9 TCe 90ch energy Trend 5p Editat August 19, 2019 de adrian_pic Link spre comentariu
dan cod Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 Prima data trebuie făcută distincție între Sandero și Sandero Stepway. E mare diferență. Eu am Duster cu motor benzina 1,6/16V luat SH de la nemți(fabricat 2011 cumpărat în 2007). Are 185000 km. Sunt foarte mulțumit de el. Link spre comentariu
spik Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 (editat) Diferenta dintre Sandero si Stepway este decat la exterior, are plastice mai bombate. Plus barele longitudinale de portbagaj. Editat August 21, 2019 de spik Link spre comentariu
Postări Recomandate