maxente Postat Iunie 14, 2020 Partajează Postat Iunie 14, 2020 Acum 5 ore, Stefan a spus: Se pare că proprietarul are mână de mecanic, cel puțin așa a mânuit șurubelnița. Nu știu microscopul colegului @iora însă și eu tot la lupă lucrez. În trecut am încercat să lucrez cu un microscop pe USB însă era extrem de enervant, cel mai mult mă deranja întârzierea de afișare (nu era mare dar exista) și distanța focală cam mică ce îmi îngrădea poziția letconului. Uite aici sa iti faci o idee despre ce e vorba Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 14, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2020 (editat) Pare destul de interesat tinand cont ca are iesire HDMI (delay foarte mic) si distanta focala destulde mare incat sa lucrezi fara probleme.. Vazusem asa ceva acum cativa ani dar camera si lentila varifocala (era camera CCTV) erau mai mari si avea iesire pe VGA (ptrintr-un convertor) si SVCC direct din camera. Asta din clip-ul de mai sus e chiar mica si usor de manevrat. Editat Iunie 14, 2020 de Stefan Link spre comentariu
iora Postat Iunie 14, 2020 Partajează Postat Iunie 14, 2020 Acum 36 minute, maxente a spus: Uite aici sa iti faci o idee despre ce e vorba confirm.delay mic pe monitorul propriu , calitate foarte buna a imaginii.nu am simtit nevoia de a lucra pe monitor extern. nu e foarte ieftin insa e o investitie pe termen lung Link spre comentariu
q_acdc Postat Iunie 14, 2020 Partajează Postat Iunie 14, 2020 Model G600, este destul de ieftin. (sunt reduceri pe aliex........,) Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 14, 2020 Partajează Postat Iunie 14, 2020 Eu ma uitam la modelul asta, dar din pacate nu are HDMI. Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 14, 2020 Partajează Postat Iunie 14, 2020 (editat) Acum 2 ore, validae a spus: Şi cel mai scump, bineînţeles......câţi cred că-şi pot permite unul ? Nu la modul că n-ar avea banii ăia, dar să poţi să-i dai pe aşa ceva, cunoscând că-i vei recupera în altă viaţă. Nu electronic, pt ca alea nu prea por fi stereo, ci pur optic și nu-s chiar un capăt de tara la pret. Am sa caut sa vad cit ajunge unul. Și la urma urmei se dau și peste 2000ron pe un telefon pe care-l folosești 2-3 ani maxim 4 iar microscopul poți să-l folosești și 10 schiar și 20 de ani dacă ai grija la manevrare. edit: acesta vi se pare scump? sau unul performant si relativ ieftin, iar daca vrei si suport special, aproape acelasi microscop cu suport mai bun. Dupa ce veti lucra cu asa ceva nu veti mai vorbi de jucariile de care tot amintiti. Editat Iunie 14, 2020 de sesebe Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 14, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2020 @maxente are HDMI dar e pe monitor, probabil te-ai uita doar la bază unde e mufa aia de alimentare. Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 14, 2020 Partajează Postat Iunie 14, 2020 @Stefan unde ai vazut mufa aia ca eu nu am reusit sa o vad prin pozele chinezului puse acolo in site ? Link spre comentariu
q_acdc Postat Iunie 15, 2020 Partajează Postat Iunie 15, 2020 (editat) Sesebe! Nu contest ce ai scris, cand ai masa plina de cabluri si materiale parca nu iti mai vine sa pui un aparat mare, cabluri pe langa el. Parere personala, de la lupa si jucarie este o diferenta mare. (la un moment dat si suportul de la lupa ma incomoda) Se lucreaza lejer cu 720 p. Editat Iunie 15, 2020 de q_acdc Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 15, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2020 Acum 6 ore, maxente a spus: @Stefan unde ai vazut mufa aia ca eu nu am reusit sa o vad prin pozele chinezului puse acolo in site ? Scuze, ai dreptate. M-am uitat rapid la poza cu mufa micro USB si a crezut că e HDMI, acum am văzut ca scria USB. Link spre comentariu
Postări Recomandate