Vizitator Postat August 17, 2019 Partajează Postat August 17, 2019 Salut, am gasit 2 LED-uri defecte pe barete diferite. Pe YT am vazut un film cu inlocuirea simpla cu un letcon. Dar in alt film se folosea o plita electrica. Este prima mea interventie, as incerca inlocuirea cu letconul. Voi ati facut (ati face) asa ceva? Este o lipire mai slaba care duce la un transfer termic mai mic si defectarea probabila intrun timp mai scurt? Multumesc. Link spre comentariu
mradu2005 Postat August 17, 2019 Partajează Postat August 17, 2019 (editat) D om Profesor :Nu se merita sa inlocuiesti doar un singur led s au ma rog mai multe leduri , trebuiesc inlocuite toate pentru ca daca inlocuiesti doar 3 sa zicem sigur sint pe duca si alte leduri !Iar o alta problema este cu pozitionarea lentilelor ............! Editat August 17, 2019 de mradu2005 1 Link spre comentariu
xtgs Postat August 17, 2019 Partajează Postat August 17, 2019 recomand si eu schimbarea baretelor de leduri la acest model de LG , nu tin reparatiile ...gasiti barete noi la miv.... 2 Link spre comentariu
iuliantv Postat August 17, 2019 Partajează Postat August 17, 2019 Acum 30 minute, xtgs a spus: recomand si eu schimbarea baretelor de leduri la acest model de LG , nu tin reparatiile ...gasiti barete noi la miv.... 64lei 3 barete? 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 17, 2019 Partajează Postat August 17, 2019 salut. inlocuieste toate baretele cu unele noi! daca te uiti mai atent la leduri vei observa ca primul strat este crapat,asta inseamna ca nu mai au o durata de functionare lunga. scoate o lupa la intamplare,si uita-te atent la led. Recomand sa cumperi de pe miv..,sunt foarte reusite! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 17, 2019 Partajează Postat August 17, 2019 Multumesc, cu ce sa lipesc baretele de suport, adica este ceva rezistent si la temperatura? Gasesc pe M. domnului sau si la CORA/ Dedeman care sunt mai aproape? Link spre comentariu
Gabriel_S Postat August 17, 2019 Partajează Postat August 17, 2019 Căutați o banda dublu adeziva subțire la orice papetărie. Baretele de la miv. sunt mai bune decât originalele Link spre comentariu
iuliantv Postat August 17, 2019 Partajează Postat August 17, 2019 (editat) Acum 7 ore, iuliantv a spus: 64lei 3 barete? i-mi raspunde si mie cineva care a cumparat? 64lei 3 barete? sau bucata? va multumesc Editat August 17, 2019 de iuliantv Link spre comentariu
Gabriel_S Postat August 17, 2019 Partajează Postat August 17, 2019 Acum 7 ore, iuliantv a spus: 64lei 3 barete? Da, set complet Link spre comentariu
Vizitator Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Dezlipeste la cald baretele astfel incat sa-ti ramana adezivul acolo. eu asa am facut. Succes! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Deci trebuie sa renunt, nici uscator de par nu am (am calcat pe el, si culmea cu ulcerul meu nu am voie sa beau). Link spre comentariu
Gabriel_S Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Iese și fara aer cald, desprindeți la unul din capete și trageți fara frica. Link spre comentariu
xtgs Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 sunt aparute de 1 an si ceva....dar nu am avut reclamatii pana acum .........ultimele cumparate sunt pe suport de aluminiu Link spre comentariu
Vizitator Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Multumesc, mai m-ati incurajat. Niciodata nu am fost prea indemanatic, am cam fost robul osciloscopului. Link spre comentariu
iuliantv Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Acum 16 ore, YO9IGS a spus: Da, set complet ok ms de raspuns Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum