Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv LED LG 32LB5610

Vizitator

Postări Recomandate

Salut, am gasit 2 LED-uri defecte pe barete diferite. Pe YT am vazut un film cu inlocuirea simpla cu un letcon. Dar in alt film se folosea o plita electrica. Este prima mea interventie, as incerca inlocuirea cu letconul. Voi ati facut (ati face) asa ceva? Este o lipire mai slaba care duce la un transfer termic mai mic si defectarea probabila intrun timp mai scurt?

Multumesc.

IMG-9158-800.jpg

Link spre comentariu

D om Profesor :Nu se merita sa inlocuiesti doar un singur led s au ma rog mai multe leduri , trebuiesc inlocuite toate pentru ca daca inlocuiesti doar 3 sa zicem sigur sint pe duca si alte leduri !Iar o alta problema este cu pozitionarea lentilelor ............!

Editat de mradu2005
Link spre comentariu
Acum 30 minute, xtgs a spus:

recomand si  eu schimbarea baretelor de leduri la acest model de LG , nu tin reparatiile ...gasiti barete noi la miv....

64lei 3 barete?

Link spre comentariu

salut. 

inlocuieste toate baretele cu unele noi! 

daca te uiti mai atent la leduri vei observa ca primul strat este crapat,asta inseamna ca nu mai au o durata de functionare lunga. 

scoate o lupa la intamplare,si uita-te atent la led.

Recomand sa cumperi de pe miv..,sunt foarte reusite!  

Link spre comentariu
Acum 7 ore, iuliantv a spus:

64lei 3 barete?

i-mi raspunde si mie cineva care a cumparat?

64lei 3 barete? sau bucata?

va multumesc

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări