gabiz_ro Postat August 15, 2019 Partajează Postat August 15, 2019 (editat) TV Bush LED40127FHDCNTD 17MB95M 17IPS71 VES400UNVS-N01 Imaginea are un tremur pe verticala. Pe TV (analog si digital) pe SCART,pe HDMI acelasi tremur. As zice ca e din display,dar dupa resetare sau prima instalare din meniu,defectul dispare. Meniu, mesaj ca nu sunt memorate programe,lipsa semnal totul afisat OK.In schimb cu semnal pe scart sau hdmi tot tremura imaginea. In meniul de prima instalare,la fel totul stabil,cat cauta programe,cand a terminat cautarea incepe tremuratul. De asemenea la filme pe usb nici o problema,nici un tremurat,imagine impecabila. Am gasit un firmware pentru el pe net,dar problema persista. Tensiunile sunt verificate. Editat August 15, 2019 de gabiz_ro Link spre comentariu
yokoono Postat August 15, 2019 Partajează Postat August 15, 2019 (editat) Uite aici profilele salvate din televizor functional. Instaleaza si vezi ce face. https://files.fm/u/c2q7jzas Editat August 15, 2019 de yokoono Link spre comentariu
gabiz_ro Postat August 15, 2019 Autor Partajează Postat August 15, 2019 Multumesc. Din profile nu era ca nici o schimbare dupa. PQ a rezolvat problema,nu mai tremura imaginea. In service menu la PQ era ceva cu MB95S ... acum dupa instalarea fisierelor de la tine e MB95MR3 ... Cum a ajuns asa,habar nu am,clientul spune ca asa l-a cumparat de nou. Multumesc. Link spre comentariu
yokoono Postat August 15, 2019 Partajează Postat August 15, 2019 Daca nu ma insel in PQ sunt profilele pentru panel. E bine cand totul se termina cu bine. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat August 15, 2019 Autor Partajează Postat August 15, 2019 Nu cred sa fi fost legate de panel. Nu am facut foto la info din service menu,dar ceva legat de panel parca erau identice inainte si dupa. Ce am remarcat din amintiri era la PQ initial avea MB95S ... apoi MB95M ... PQ contine mai multe. La 17MB62 fara dvb-c dupa activare dvb-c nu are imagine pe canale fhd,tot cu un fisier din PQ se rezolva asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum