grasi Postat August 14, 2019 Partajează Postat August 14, 2019 va salut stimati prieteni vreau sa stiu daca a facut cineva acest egalizator ,eu l am facut dar nu merge deloc am respectat intocmai schema ,piesele degeaba Link spre comentariu
validae Postat August 14, 2019 Partajează Postat August 14, 2019 Păi nu pui şi schema, sau vrei să o căutăm noi ? Aşa ar fi frumos... Link spre comentariu
grasi Postat August 14, 2019 Autor Partajează Postat August 14, 2019 eq5bandas.pdf Link spre comentariu
surubarila Postat August 14, 2019 Partajează Postat August 14, 2019 Sanatate permanenta ! Cred ca e cel din link si e construit in jurul CI BA 3822LS. Daca piesele au fost montate corect si verificate inainte , mai raman integratele sub semnul intrebarii. Exista foi de catalog pt. ele. http://www.videorockola.com/proyectos-electronicos/preamp/ecualizador-estereo-de-5-bandas/ Link spre comentariu
validae Postat August 14, 2019 Partajează Postat August 14, 2019 (editat) Vezi să fi folosit și exact tipul de potențiometre recomandate, unde se specifică logaritmic să pui logaritmic, nu liniar...sau invers.Există și posibilitatea de a fi făcut o mică eroare la construcția cablajului, sau la lipirea componentelor.Cum se comportă, semnalul pare să treacă nemodificat prin corector, sau are și o atenuare la ieșire ? Editat August 14, 2019 de validae Link spre comentariu
grasi Postat August 14, 2019 Autor Partajează Postat August 14, 2019 am facut 2 cablaje si pe amandoua am pus piese noi si amandoua se aud la fel ,,rupt in videoclipul lor il monteaza cu un amplif si se aude bine Link spre comentariu
surubarila Postat August 14, 2019 Partajează Postat August 14, 2019 Scoate cele doua terminale "opuse" intrarilor in TL072 si da-i semnal acolo , asa poti delimita care etaj nu lucreaza. Ce inseamna se aud RUPT ? Banui ca alimentarea e OK. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum