Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

info despre sisteme supraveghere

altuser

Postări Recomandate

Salut,Pentru sustinerea unui examen pentru angajare as avea nevoie de informatii despre:-sisteme integrate de securitate;-TVCI;-sisteme avertizare si stingere incendii;-sisteme antiefractie.Va sunt recunoscator celor care imi pot da informatii despre unde pot gasi documentatie, eventual scheme bloc, nu cred ca imi trebuie ceva detaliat.Nu mi s-a dat bibliografie, mi s-a spus sa caut pe internet. Mai am doar cateva zile, nu am reusit sa gasesc desi de ieri de la pranz de cand am aflat ce-mi trebuie, am cautat ceva timp.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• altuser

3

• cirip

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu mi s-a dat bibliografie, mi s-a spus sa caut pe internet.

Din pacate nu te pot ajuta, dar nu pot sa nu observ contextul... Esti sigur ca postul nu e deja ocupat si ca scoaterea la concurs nu e de forma? Iti spun asta ca sa nu fii dezamagit (prea tare) daca dai gres. Bafta, mila si pomana!Cirip
Link spre comentariu

Cred ca m-am exprimat gresit: mi s-a dat lista prezentata de mine mai sus, intr-adevar nu mi s-a dat o bibliografie "clasica" daca pot spune asa, cu autori si titluri. Cred ca postul nu e ocupat(rezervat), s-a mai dat o data examen pt el, eu am aflat tarziu atunci. Multumesc pt raspuns, astept in continuare, poate apare vreo informatie utila.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări