altuser Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Salut,Pentru sustinerea unui examen pentru angajare as avea nevoie de informatii despre:-sisteme integrate de securitate;-TVCI;-sisteme avertizare si stingere incendii;-sisteme antiefractie.Va sunt recunoscator celor care imi pot da informatii despre unde pot gasi documentatie, eventual scheme bloc, nu cred ca imi trebuie ceva detaliat.Nu mi s-a dat bibliografie, mi s-a spus sa caut pe internet. Mai am doar cateva zile, nu am reusit sa gasesc desi de ieri de la pranz de cand am aflat ce-mi trebuie, am cautat ceva timp.Multumesc. Link spre comentariu
cirip Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Nu mi s-a dat bibliografie, mi s-a spus sa caut pe internet. Din pacate nu te pot ajuta, dar nu pot sa nu observ contextul... Esti sigur ca postul nu e deja ocupat si ca scoaterea la concurs nu e de forma? Iti spun asta ca sa nu fii dezamagit (prea tare) daca dai gres. Bafta, mila si pomana!Cirip Link spre comentariu
altuser Postat August 23, 2007 Autor Partajează Postat August 23, 2007 Cred ca m-am exprimat gresit: mi s-a dat lista prezentata de mine mai sus, intr-adevar nu mi s-a dat o bibliografie "clasica" daca pot spune asa, cu autori si titluri. Cred ca postul nu e ocupat(rezervat), s-a mai dat o data examen pt el, eu am aflat tarziu atunci. Multumesc pt raspuns, astept in continuare, poate apare vreo informatie utila. Link spre comentariu
altuser Postat Septembrie 4, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2007 M-am descurcat cu ce am reusit sa "culeg" de ici , colo si cu ce mai stiam dinainte. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum