catalin004 Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 Salutare...cumpar 2 bucati tranzistorul din titlu....nu ma intereseaza de la magazine..... Link spre comentariu
BRANCA Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 Cam greu de gasit...Echivalent NTE2504,mai raspandit. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 Astia sunt buni? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 (editat) Acum 33 minute, BRANCA a spus: Cam greu de gasit...Echivalent NTE2504,mai raspandit amice ...bati cimpii si cu prima parte a citatului ... si cu a doua parte , mai ales . pentru linistea matale , orice componenta electronica virgula care incepe cu NTE este destinata cu preponderenta pietei din america de nord ... la ei , da , este raspindita aceasta marca ... la noi NIET ... neplacuta situatie de a exista un ditamai oceanul intre continentele noastre face ca transportul din sua pina in europa sa coste niscaiva bani ... astfel incit investitia sa fie absolut nerentabila . DECI ...se poate face rost de 2sc4137 original rohm de la mama lui fara nici cea mai mica problema . chiar si eu am pe stoc asa ceva , chiar acum cind postez ...daca nu ma crezi , pot sa fac si niste poze cu respectivele . problema spinoasa , insa , este la dl catalin004 ... el nu le vrea din magazine ... el le vrea de la radio-santz , de pe girla ... glumesc , desigur ... banuiesc ca vrea noi sau sh , dar de la depanatori ... asa ca nu pot sa-l jignesc oferindu-i-le chiar eu ... le ... sint exact ceea ce trebuie , dl fluffy37 ... Editat August 12, 2019 de misuraelectronic Link spre comentariu
validae Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 (editat) Văd că domniei voastre nu prea vă convine când vi se corectează greşelile stimabile, dar spuneţi-mi şi mie unde aţi învăţat să ,,descrieţi,, virgula, în loc s-o folosiţi ca atare în text ??? Cacofoniile se pot evita cu eleganţă, folosind o altă exprimare, mai ales când nu vorbim în direct, ci scriem la tastatură.Eu cred că e mai penibil să scrii ,,..că virgulă,, decât să faci o cacofonie....în cazul (rarisim) când chiar nu o poţi evita.Eu v-am corectat scriind ,,electronică, ce...,, exprimare ce nu sare în ochi aşa de neplăcut dar vi s-a părut mai ,,corect,, să păstraţi o cacofonie întreruptă de cuvântul ,,virgulă,,.......în fine, la o anumită vârstă se pare că nu mai poţi corecta mare lucru.Scuze iniţiatorului pentru offtopic, dar reeditarea editării unui text nu m-a putut lăsa indiferent, mai ales când se insistă în eroare...intenţionat. Editat August 12, 2019 de validae Link spre comentariu
BRANCA Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 Ma mir ca pot sa deranjez!...La Tme au varianta NTE dar 2SC ba...Normal ca cine "shurubareste" prin statiile audio sa poata da de 2SC,nu pot sa contest asta.Eu n-am intilnit niciodata.Nici macar pe o multime de placi ce mi-au trecut prin mana. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 Acum 43 minute, BRANCA a spus: ...La Tme au varianta NTE dar 2SC ba... au pe naiba varianta NTE ... ia verifica matale stocul si o sa constati ca este un mare ZERO barat deocamdata ... la detalii se precizeaza extrem de clar ... timpul de livrare este de 5 saptamini de la data lansarii comenzii , insa ei nu au lansat DEOCAMDATA nici o comanda catre furnizorul NTE ELECTRONICS SUA , intrucit probabil inca nu este nimeni / aproape nimeni interesat sa le dea 2,05 usd pe o singura bucata din acest reper ... cita vreme 2sc4137 original rohm japonia se poate cumpara in minim 2 zile lucratoare cu 36,62% mai ieftin ... NICIDECUM IN 5 SAPTAMINI ... varianta NTE este o simpla intentie , la nivel declarativ deocamdata , a celor de la tme ... nicidecum ceva palpabil . in general vorbind ... daca nu stapiniti extrem de bine domeniul , nu va mai repeziti sa dati sfaturi aiurea in tramvai , doar de dragul bifarii inca unui post pe acest forum ... Link spre comentariu
Marian Postat August 14, 2019 Partajează Postat August 14, 2019 Daca aveti probleme personale, le rezolvati personal, nu aici pe forum. Incercati sa ramaneti ontopic si sa combateti obiectiv mesajul, nu agresiv mesagerul. Link spre comentariu
catalin004 Postat August 14, 2019 Autor Partajează Postat August 14, 2019 Se poate inchide....am gasit la colegul fluffy Link spre comentariu
Postări Recomandate