Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar tranzistor 2SC4137

catalin004

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BRANCA

2

• misuraelectronic

2

• catalin004

2

• validae

1

Top autori în acest subiect

Acum 33 minute, BRANCA a spus:

Cam greu de gasit...Echivalent NTE2504,mai raspandit

amice ...bati  cimpii  si  cu  prima  parte  a  citatului ... si  cu  a  doua  parte ,  mai  ales .  pentru  linistea  matale ,  orice  componenta  electronica  virgula  care  incepe  cu  NTE  este  destinata  cu  preponderenta    pietei  din  america  de  nord ...  la  ei  ,  da ,  este  raspindita  aceasta  marca  ... la  noi  NIET ...  neplacuta  situatie  de  a  exista  un  ditamai  oceanul  intre  continentele  noastre  face  ca  transportul  din  sua  pina  in  europa  sa  coste  niscaiva  bani  ... astfel  incit  investitia  sa  fie  absolut  nerentabila .   DECI ...se  poate  face  rost  de  2sc4137  original  rohm  de  la  mama  lui  fara  nici  cea  mai  mica  problema .  chiar  si  eu  am  pe  stoc  asa  ceva , chiar  acum  cind  postez  ...daca  nu  ma  crezi ,  pot  sa  fac  si  niste  poze  cu  respectivele .  problema  spinoasa  ,  insa , este  la  dl  catalin004 ... el  nu  le  vrea  din  magazine ... el  le  vrea  de  la  radio-santz  ,  de  pe  girla   :rade: ... glumesc , desigur ...  banuiesc  ca  vrea  noi sau  sh ,  dar  de  la  depanatori  ... asa  ca  nu  pot  sa-l  jignesc  oferindu-i-le  chiar  eu ...:rzb

le ...  sint  exact  ceea   ce  trebuie , dl fluffy37 ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Văd că domniei voastre nu prea vă convine când vi se corectează greşelile  stimabile, dar spuneţi-mi şi mie unde aţi învăţat să ,,descrieţi,, virgula, în loc s-o folosiţi ca atare  în text ???

Cacofoniile se pot evita cu eleganţă, folosind o altă exprimare, mai ales când nu vorbim în direct, ci scriem la tastatură.Eu cred că e mai penibil să scrii ,,..că virgulă,, decât să faci o cacofonie....în cazul (rarisim) când chiar nu o poţi evita.Eu v-am corectat scriind ,,electronică, ce...,, exprimare ce nu sare în ochi aşa de neplăcut dar vi s-a părut mai ,,corect,, să păstraţi o cacofonie întreruptă de cuvântul ,,virgulă,,.......în fine, la o anumită vârstă se pare că nu mai poţi corecta mare lucru.Scuze iniţiatorului pentru offtopic, dar reeditarea editării unui text nu m-a putut lăsa indiferent, mai ales când se insistă în eroare...intenţionat.

Editat de validae
Link spre comentariu

Ma mir ca pot sa deranjez!...La Tme au varianta NTE dar 2SC ba...Normal ca cine "shurubareste" prin statiile audio sa poata da de 2SC,nu pot sa contest asta.Eu n-am intilnit niciodata.Nici macar pe o multime de placi ce mi-au trecut prin mana.

Link spre comentariu
Acum 43 minute, BRANCA a spus:

...La Tme au varianta NTE dar 2SC ba...

au  pe  naiba  varianta  NTE ...  ia  verifica  matale  stocul  si  o  sa  constati  ca  este  un  mare  ZERO  barat  deocamdata ... la  detalii  se  precizeaza  extrem  de  clar ... timpul  de  livrare  este  de  5  saptamini  de  la  data  lansarii  comenzii  ,  insa  ei  nu  au  lansat  DEOCAMDATA  nici  o  comanda  catre  furnizorul  NTE  ELECTRONICS  SUA ,  intrucit  probabil  inca  nu  este  nimeni /  aproape  nimeni    interesat  sa  le  dea  2,05 usd  pe  o  singura  bucata  din  acest  reper  ... cita  vreme  2sc4137  original  rohm  japonia  se  poate  cumpara  in  minim  2  zile  lucratoare  cu  36,62%  mai  ieftin ... NICIDECUM  IN  5  SAPTAMINI ...:rzb

varianta  NTE  este  o  simpla  intentie ,   la  nivel  declarativ  deocamdata  ,   a  celor  de  la  tme ... nicidecum  ceva  palpabil .  

in  general  vorbind ... daca  nu  stapiniti  extrem  de  bine  domeniul ,  nu  va  mai  repeziti  sa  dati  sfaturi  aiurea  in  tramvai ,  doar  de  dragul  bifarii  inca  unui  post  pe  acest  forum ...:92

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări