Vizitator nos Postat August 22, 2007 Partajează Postat August 22, 2007 ce microcontroller mear trb sa inregistrez un nume si sa il scoata la apasarea unui buton....care este trb cu microcontrollerele ....am vzt ca au multi craci pe care il alientez pe care bag difuzorul....ce microcontroller mear trb pentru hestia asta.... Link spre comentariu
lucicop Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Parerea mea... Nu prea cred sa se inghesuie lumea sa-ti raspunda daca nu te obosesti macar sa scrii corect, nu mai zic de cautat pe Google... Link spre comentariu
sofian Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 ce misto a scris tipu :axe: parca este reclama aia de la tv in care se spune ca omul nu citeste pe litere Link spre comentariu
Vizitator nos Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 va rog mult nu am decat 14 ani... Link spre comentariu
ghimpe-- Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 va rog mult nu am decat 14 ani...Si pana la varsta asta chiar nu ai fost atent la nici o ora de "Limba Romana" ?? :axe: Link spre comentariu
edy_wheazel Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Nu ai nevoie de microcontroller, este un integrat specializat, nu-i scump si il gasesti la banner-ul de sus: http://www.winbond-usa.com/products/isd ... SD1400.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum