Dragos1990 Postat August 11, 2019 Partajează Postat August 11, 2019 Buna ziua.am un ceas electronic auto model RS 80681A 12V si m-ar interesa o schema a lui daca o are cineva. multumesc anticipat. Link spre comentariu
Stefan Postat August 11, 2019 Partajează Postat August 11, 2019 Verificați dacă se potrivește schema postată de @leoncris Pentru semnificația plusurilor urmăriți discuția din subiectul respectiv. Link spre comentariu
validae Postat August 11, 2019 Partajează Postat August 11, 2019 (editat) Nu cred că te-ar ajuta prea mult schema, dat fiind că e cu microcontroller, iar dacă acela e afectat ai avea nevoie şi de soft şi pe ăla nu cred că-l găseşti... Schema se poate scoate prin ,,reverse engineering,, destul de uşor, pentru eventuale depanări doar....dar poate e chiar schema din link-ul pus de Stefan. Editat August 11, 2019 de validae Link spre comentariu
schematiq Postat August 13, 2019 Partajează Postat August 13, 2019 La 11.08.2019 la 19:20, validae a spus: Nu cred că te-ar ajuta prea mult schema, dat fiind că e cu microcontroller, iar dacă acela e afectat ai avea nevoie şi de soft şi pe ăla nu cred că-l găseşti... Schema se poate scoate prin ,,reverse engineering,, destul de uşor, pentru eventuale depanări doar....dar poate e chiar schema din link-ul pus de Stefan. Aveti in dotare ScanFAB PCB ? Puteti dezvolta putin subiectul ? Preturi ,soft etc. Link spre comentariu
validae Postat August 13, 2019 Partajează Postat August 13, 2019 (editat) Nu folosesc softuri, scot schemele prin metoda clasică....dar sincer, nici nu o fac aşa de des încât să trebuiască un soft.În cazul de faţă schema pare complicată, dar multe ieşiri ale microcontrollerului sunt alocate display-ului.De aceea am şi spus că nu e chiar greu de scos... Editat August 13, 2019 de validae Link spre comentariu
schematiq Postat August 13, 2019 Partajează Postat August 13, 2019 Acum 3 ore, validae a spus: Nu folosesc softuri, scot schemele prin metoda clasică....dar sincer, nici nu o fac aşa de des încât să trebuiască un soft.În cazul de faţă schema pare complicată, dar multe ieşiri ale microcontrollerului sunt alocate display-ului.De aceea am şi spus că nu e chiar greu de scos... ok Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum