Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

date(schema) ci t150n iprs

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dsa1951

4

• Craciun

3

• Nostalgic

2

• vergil

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ii multumesc dlui Craciun pentru amabilitate, dar din pacate nu pot sa maresc poza (daca o maresc devine neclara) si nu pot identifica terminalele CI-ului.

Inca odata va multumesc.

Link spre comentariu

Salut

La mine se vad foarte bine.

Ei sunt asa:

pin1=V+

pin2=NC

pin3=NC

pin4=bootstrap

pin5=compensare frecventa

pin6=reactie

pin7=decuplare preamplificator

pin8=intrare

pin9=masa preamplificator

pin10=masa amplificator

pin11=NC

pin12=Iesire

Editat de craciun
Link spre comentariu

Din ce vad este vorba de T150N nu de TCA150,deci este vorba de un integrat 2x4 terminale,cred ca este echivalent cu TBA820M,s-au KA2201.

Editat de Radiotelegrafist
Link spre comentariu
Acum 1 oră, dsa1951 a spus:

T150N

este o varianta (dil 8) de putere mai mica decit TCA150T (care este echivalent cu MBA810 AS si cu multe altele)

Link spre comentariu

Va multumesc tuturor, dar in aparatul meu este varianta T150N  (dil 8).

Cu aceasta varianta daca m-ati putea ajuta.

O zi minunata va doresc.

Editat de dsa1951
greseala de scriere
Link spre comentariu

In tinerete ridicam scheme de casetofoane, surse. Dar am intalnit oameni care m-au depasit. In 99 la o firma ce aducea aparate din SUA am intalnit pe cineva mai in varsta care ridicase schemele unor monitoare PC. Fa un desen rapid cu componentele de la DOAR 8 pini (2 oricum sunt alimentarea) si schema va fi refacuta de meseriasi.

Link spre comentariu
Acum 47 minute, andrei_ a spus:

tca150.thumb.GIF.9c6819d8be332704a5121822b808017a.GIFtca150..thumb.GIF.4e5a1e9c257b23be2a34036d9526175a.GIFtca150..thumb.GIF.79712438e3abcd6a92ec2cc14055abe7.GIF

Cred ca e vorba despre

tca150...thumb.GIF.b2a6138721b06503cbf42758c614c3e2.GIF

Andrei ai mesageria plina si nu pot sa-ti trimit mesaje private ca am nevoie de ceva , mai goleste din mesaje si anuntama , multumesc

Link spre comentariu
Acum 14 ore, miticamy a spus:

In tinerete ridicam scheme de casetofoane, surse. Dar am intalnit oameni care m-au depasit. In 99 la o firma ce aducea aparate din SUA am intalnit pe cineva mai in varsta care ridicase schemele unor monitoare PC. Fa un desen rapid cu componentele de la DOAR 8 pini (2 oricum sunt alimentarea) si schema va fi refacuta de meseriasi.

Da, se mai facea si asa ceva dar trebuia sa ai citeva zeci (daca se poate) de monitoare identice (potential defecte) ca sa se merite scoaterea schemei la un astfel de monitor pt ca necesita timp (uneori mult).

Adevarul ca la un astfel de integrat pina sa apunce sa citesca cineva postarea cu cererea deja aveai schema scoasa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări