sesebe Postat August 13, 2019 Partajează Postat August 13, 2019 Niste sageti rosii. E pe bune intrebarea? Mai bine am ruga initiatorul sa puna poze reale cu balamalele de pe usa si cu usa in diferite pozitii (inchisa, semideschisa si deschisa maxim) pt a vedea cit sint spatiile ramase. Daca este vorba de o usa din MDF cu sticla in ea atunci este foarte grea si este posibil sa se fi miscat in suruburi balamalele. Link spre comentariu
turcu_dan Postat August 13, 2019 Autor Partajează Postat August 13, 2019 Am rezolvat problema. Am slefuit cca 2mm si nu mai atinge pe parchet. Cumva tocul usii sau balamalele s-au strambat/slabit pt ca distantele intre tocul usii si usa nu erau egale pe toate laturile. Problema e ca a fost si montata la limita, toleranta fata de parchet lasata a fost foarte mica. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat August 13, 2019 Partajează Postat August 13, 2019 Acum 11 ore, sesebe a spus: Daca este vorba de o usa din MDF cu sticla in ea Da e o use din MDF cu inserti de brad si o sticla cat china . A mea cel putin cred ca are cam 35-40kg acolo unde indica colegu cu sageti sunt un fel de bucse de alunecare (rulmenti de presiune) Link spre comentariu
validae Postat August 13, 2019 Partajează Postat August 13, 2019 La cât de grele sunt astfel de uşi, ar trebui să aibă cel puţin patru balamale serioase, nu tablele alea de 2mm.... Link spre comentariu
pop_ady44 Postat August 13, 2019 Partajează Postat August 13, 2019 (editat) Exact ,plus ca sunt si din tabla ordinara facute . eu le-am schimbat de voie de nevoie pentru ca le-am „pierdut” cele originale. Editat August 13, 2019 de pop_ady44 Link spre comentariu
one Postat August 13, 2019 Partajează Postat August 13, 2019 Am intrebat ce erau piesele acelea pentru ca prin inlocuirea lor se putea regla usa. Taierea/slefuirea usii are efect pe termen scurt, peste un an o sa trebuiasca sa mai tai o data. Link spre comentariu
validae Postat August 13, 2019 Partajează Postat August 13, 2019 Soluţia cea mai bună ar fi înlocuirea actualelor balamale cu unele mai solide.Categoric uşa se va mai lăsa în timp, iar polizarea ei nu e o soluţie de durată... Link spre comentariu
sesebe Postat August 13, 2019 Partajează Postat August 13, 2019 (editat) Cuiul sau tija la acele balamale este nituit nu poate fi demontat. Editat August 14, 2019 de validae nituit....nu mituit. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat August 14, 2019 Partajează Postat August 14, 2019 (editat) A mea are 3 ani de la montaj ,si este cea mai mult folosita . Nu spun ca nu sa lasat chiar deloc, dar nu este vizibil . Probabil nici mediul in care sta nu trebuie neglijat(umezeala excesiva sau din contra uscat sau socuri termice ) Sau probabil acele balamale care le-am cumparat eu sunt ceva mai ok.(au fost 32 lei bucata ) Din a mea mesterul ce a montat-o, a taiat 2 centimetri din lungime ,ca nu incapea in decupajul vechi . A pus un cant visiniu cu toate ca usa are alta culoare (nu ma deranjeaza ca nici nu il vad ) Editat August 14, 2019 de pop_ady44 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum