cornel1962 Postat August 10, 2019 Partajează Postat August 10, 2019 Azi am primit acest tv , de fapt proprietarul m-a sunat si si mi-a zis ca mi-l trimite pe un coleg de serviciu....!!! V-as ruga sa va uitati la aceste imagini ( pe diferite programe ) si sa spuneti daca se mai merita investigat, de fapt am incercat sa-l desfac si la baza inferioara erau zeci de gandaci morti. Tv-ul are driverul de panel jos si mi-e frica sa ma gandesc ce-o fi acolo, dar umbrele si nuantele de pe fata par a fi din t-con....Multumesc si astept niste pareri ! Link spre comentariu
iuliantv Postat August 10, 2019 Partajează Postat August 10, 2019 (editat) display defect 100% dungile negre sant de la drivere superioare,lichide ,umezeala condens,.....caca ,pipi de gandac,, Editat August 10, 2019 de iuliantv Link spre comentariu
Vizitator Postat August 10, 2019 Partajează Postat August 10, 2019 (editat) Nea Cornele pune mana si demonteaza displayul ca sa ajungi la folii si pcb-ul ecranului (sticla), altfel pana nu vezi ce este acolo, nu se poate stii nimic, am avut si eu tv-uri destule cu "bumbaraci" primite de la tiganime...unele au mers facute cu stergere de alchol izopropilic, altele tot asa au fost rezolvate cu refacerea unor trasee pe cablajul pcb al ecranului...sunt gandaci tiganesti care zemuiesc la tensiune/caldura si fac ravagi pe unde umbla....... Ideia este ca cu cat clientul conecteaza tv-ul la retea mai des sau matale ca sa faci poze, cu atit distrugerile pe cablaj vor fi mai consistente si mai greu de refacut.......... Editat August 10, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
cornel1962 Postat August 11, 2019 Autor Partajează Postat August 11, 2019 Ok, va multumesc pentru raspunsuri . Privitor la TV, incerc sa iau legatura cu proprietarul azi si sper sa vina sa-l recupereze in regim de urgenta, deoarece am dezvoltat o antipatie fantastica vis-a-vis de aceste vietati. Chiar daca s-ar rezolva, nu pot oferi garantie acestui tv. Inca odata , multumesc si o zi frumoasa ! 1 Link spre comentariu
iuliantv Postat August 11, 2019 Partajează Postat August 11, 2019 (editat) 1 oră în urmă, cornel1962 a spus: Ok, va multumesc pentru raspunsuri . Privitor la TV, incerc sa iau legatura cu proprietarul azi si sper sa vina sa-l recupereze in regim de urgenta, deoarece am dezvoltat o antipatie fantastica vis-a-vis de aceste vietati. Chiar daca s-ar rezolva, nu pot oferi garantie acestui tv. Inca odata , multumesc si o zi frumoasa ! cam asa e cu gandacii nu poti oferi garantie la astfel de clienti,dar poti avea garantia ca dezvolti o crescatorie si in atelier ,,cat despre ,,gandacii cu 2 picioare,, merita tot ce li se intampla,nu ma refer la cei ce nu-si permit sa rezolve aceste probleme,ci la cei ce stau si traiesc in mizierie in timp ce conduc masini si sant parfumati mai ceva ca o ,,distilerie,, dar acasa cade casa pe ei Editat August 11, 2019 de iuliantv 1 Link spre comentariu
cornel1962 Postat August 11, 2019 Autor Partajează Postat August 11, 2019 Acum 1 oră, iuliantv a spus: cam asa e cu gandacii nu poti oferi garantie la astfel de clienti,dar poti avea garantia ca dezvolti o crescatorie si in atelier ,,cat despre ,,gandacii cu 2 picioare,, merita tot ce li se intampla,nu ma refer la cei ce nu-si permit sa rezolve aceste probleme,ci la cei ce stau si traiesc in mizierie in timp ce conduc masini si sant parfumati mai ceva ca o ,,distilerie,, dar acasa cade casa pe ei Corect ...! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum