Vizitator Postat August 9, 2019 Partajează Postat August 9, 2019 Salutare. Detin un Renault Kangoo 1.6.16v ,2001. Azi am avut nefericita zi de a pierde cheia masinii... Zic,"Asta e,se mai intampla.,poate o voi gasi vreodata" Am luat cheia de rezerva,dar nu este sincronizata pentru inchiderea centralizata. Singura metoda pe care am incercat-o pentru a sincroniza cheia este cea cu butonul dintre scaune,pana ramane led-ul rosu din bord aprins..insa nu a dat rezultate.. am schimbat si bateria telecomenzii,si degeaba. Ce metode de sincronizare a cheii cunoasteti ? Link spre comentariu
piciorang ovidiu Postat August 9, 2019 Partajează Postat August 9, 2019 Telecomanda are rf? o programare din nou cu canclip sau dtt2000, cheia nu se sincronizeaza gen opel sau alta masina. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 10, 2019 Partajează Postat August 10, 2019 @piciorang ovidiu da,este RF. personal nu am dtt2000...nu ramane decat sa ma duc la Renault,in Bucuresti... Link spre comentariu
piciorang ovidiu Postat August 10, 2019 Partajează Postat August 10, 2019 (editat) 1 oră în urmă, Electro6 a spus: @piciorang ovidiu da,este RF. personal nu am dtt2000...nu ramane decat sa ma duc la Renault,in Bucuresti... O ferificare de baterie sa facut? ferificati toate veriantele si mergeti la reprezentanta ultima oara. Editat August 10, 2019 de piciorang ovidiu Link spre comentariu
Vizitator Postat August 11, 2019 Partajează Postat August 11, 2019 Bateria a fost schimbata. nu am apucat niciodata sa folosesc cheia de rezerva,cea veche era descarcata. Link spre comentariu
dancostea2002 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 va trebuie codul PIN al masinii.A doua cheie este RF? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 31, 2019 Partajează Postat August 31, 2019 La 16.08.2019 la 2:05, dancostea2002 a spus: va trebuie codul PIN al masinii.A doua cheie este RF? da,este RF. De fapt,cheile sunt identice din toate punctele de vedere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum