Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut difuzorase sh sau Magazin de difuzorase de casti

dsasorin

Postări Recomandate

Sal,As vrea sa-mi schimb difuzorasele mele de la castiSennheiser HD201. Au un design super dar nu prea au basi de 80 Hz, aia care bubuie. Au in schimb de vreo 40 Hz si inalte cat cuprinde de vreo 12-14 khz. Stie careva unde as putea gasi sa cumpar (eventual din Bucuresti) ?Exista magazine cu asa ceva ?Sau sa cumpar sh de la cineva care are castile facute praf ,dar se aud bine.... :yawinkle: O sa ma uit , sa le desfac , sa vad ce diametru au exact difuzorasele lor.PS: ele sunt noi de vreo cateva luni si cateva ore de auditie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dsasorin

2

• adircf

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

eeeeeeenu la casti low-end.Reprezentanta nu vreau , ca nu vreau sa iau altele la fel. Ale mele sunt noi dar nu se aud ca altele de 100 E.Eu vreau aceleasi casti dar alte difuzoare, de la alte casti.Daca se aud foarte bine pe unele casti scumpe, sigur se va auzi mai bine si la mine.Important este sa se potriveasca fizic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări