Blacksmith Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 (editat) Salutare ! Am nevoie sa traduc niste denumiri de taieturi de carne de porc din engleza in romana si nu ma pricep deloc. Stiti ca eu sint mai spre vegetarianism asa... M-ar interesa urmatoarele: - loin, blade - loin, country-style ribs - loin, sirloin - loin, center loin - loin, center rib - loin, tenderloin - shoulder, arm picnic - shoulder, blade, boston - leg (ham), rump half - leg (ham), shank half - backribs - spareribs Puteti vedea AICI din ce parte provine fiecare. Sint mai mult ca sigur ca nu o sa stie nimeni, dar sper totusi intr-o minune... Multumesc ! Editat August 8, 2019 de Giuseppe Bagarella Link spre comentariu
Vizitator Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 (editat) spareribs(costițe de porc) Coaste (de rezervă) sunt o varietate de coaste de porc gătite și mâncate în diverse bucătării din întreaga lume. Sunt tăiate din porțiunea inferioară a porcul în special burta și sânul, în spatele umărului și includ 11 până la 13 oase lungi. Există o acoperire de carne deasupra oaselor și, de asemenea, între ele! http:// upload images coaste posterioare-backribs sirloin-muşchi Editat August 8, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 (editat) Deși dacă vrei o traducere corectă nu goagăl întreabă un chef ăștia sigur nu greșesc, așa ai traducere comformă! https://m.facebook.com/cheffoa/ Editat August 8, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
alcon Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 Oricum, porcul este cea mai bună legumă. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 9, 2019 Partajează Postat August 9, 2019 Singura carne de porc cumpărată prin magazine și care are cât de cât gustul cărnii de porc de la țară e cea de la Domidene! Link spre comentariu
manolo Postat August 9, 2019 Partajează Postat August 9, 2019 Depinde cum o gasesti cu sau fara detergent. Link spre comentariu
gauss Postat August 9, 2019 Partajează Postat August 9, 2019 (editat) Eu mananc numai legume . Cartofi de porc , de pasare , de peshte etc . Editat August 9, 2019 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat August 9, 2019 Partajează Postat August 9, 2019 Acum 9 minute, manolo a spus: Depinde cum o gasesti cu sau fara detergent. In Bucuresti de unde iau eu nu, e proaspătă, știu discuția respectivă,probabil nu cumpăra nimeni de acolo de era veche. Aici am văzut cum aducea carcasa și se vedea proaspătă apoi știu care e veche și care nu, atunci când o gătești îți dai seama, până acum a fost proaspătă. Ideea e ca merge și carnea asta doar pe răcoare, cât e cald nu prea, decât dacă muncești pe câmp Link spre comentariu
doru3160 Postat August 9, 2019 Partajează Postat August 9, 2019 Acum 45 minute, maresaldeflota a spus: apoi știu care e veche și care nu, atunci când o gătești îți dai seama, Cand o gatesti nu-ti mai dai seama...dupa un tratament termic, orice cadavru devine fresh. Carnea proaspata se cunoaste cat e cruda, inainte de gatire...asta asa, ca fapt divers. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 9, 2019 Partajează Postat August 9, 2019 Corect, doar că aia veche știu cum arată după gătire deci care e veche e veche care nu, nu! Link spre comentariu
doru3160 Postat August 9, 2019 Partajează Postat August 9, 2019 Asculta ce-ti spun, ca stiu bine ce zic.Daca poti recunoaste carnea din galantar e bine, dupa ce-ai bagat-o in oala, salut.Toxinfectie alimentara scrie pe fruntea ta in cel mai rau caz. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 9, 2019 Partajează Postat August 9, 2019 Înțeleg! eu o recunosc în ambele cazuri, adică dacă e veche nu cumpăr! De obicei, de Craciun mănânc vreo doua trei săptămâni, apoi papa carne de porc, trec pe pui, pește legume și mai rar vită sau iepure. Link spre comentariu
gauss Postat August 9, 2019 Partajează Postat August 9, 2019 Carnea de pui e mai " grea " ca cea de porc . Nu spun eu , ci nutritionistii . Link spre comentariu
Vizitator Postat August 9, 2019 Partajează Postat August 9, 2019 (editat) Posibil(eu știam altfel) , dar contează și cât mănânci, personal la aia de porc îmi place și un pic de grăsime, am observat că mă îngraș după ambele! Editat August 9, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate