om_bland Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 Stimati domni, posibil sa se fi discutat sau nu despre acest subiect . Daca se considera inutil subiectul, se poate arhiva sau chiar sterge / inchide, de catre un moderator... Nu este nicio suparare pentru mine. Dupa cum poate stiti unii dintre dumneavoastra, eu nu sunt electronist; sunt doar un admirator al obiectelor electronice vechi, produse odinioara. Intrebarea mea pentru voi stimati domni este urmatoarea : In ultima vreme, detinerea aparaturii audio ( aici ma refer, la magnetofoane, pick-up-uri, radiouri, radio-casetofoane etc), a beneficiat de o ascensiune/ sau macar de o constanta pe termen lung. Televizoarele alb negru sunt detinute de un grup destul de restrans de oameni. Care ar fi explicatia, facand abstractie de volum/spatiu, avand in vedere ca sunt si tv-uri de dimensiuni mici. Pe piata s-a pastrat inca aceasta comercializare a pick-up-urilor, s-a incercat si o modernizare a radiourilor cu aspect retro, adaptandu-le la ,,cerintele" actuale ( gen USB, card, mufe pt diverse conectari externe. Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 Nu cred ca putem face abstractie exact de una dintre cele mai mari piedici! sa nu mai vorbim si de faptul ca in lipsa emisiunilor terestre analogice, la tv. AN se poate admira doar rastrul. La un echipament audio/radio altfel sta treaba! Link spre comentariu
doru3160 Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 Fara mare efort, un TV-AN merge si cu semnal de la cablu.Mai rau o sa fie cand s-or inchide statiile analogice la radio si va ramane doar semnal digital...asta da lovitura pt aparatele de radio vechi. Link spre comentariu
Postări Recomandate