Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Despre colectionarea aparatelor electronice vintage

Postări Recomandate

Stimati domni, posibil sa se fi discutat sau nu despre acest subiect . Daca se considera inutil subiectul, se poate arhiva sau chiar sterge / inchide, de catre un moderator... Nu este nicio suparare pentru mine.

Dupa cum poate stiti unii dintre dumneavoastra, eu nu sunt electronist; sunt doar un admirator al obiectelor electronice vechi, produse odinioara.

Intrebarea mea pentru voi stimati domni este urmatoarea :

In ultima vreme, detinerea aparaturii  audio ( aici ma refer, la magnetofoane, pick-up-uri, radiouri, radio-casetofoane etc), a beneficiat de o ascensiune/ sau macar de o constanta pe termen lung. Televizoarele alb negru sunt detinute de un grup destul de restrans de oameni. Care ar fi explicatia, facand abstractie de volum/spatiu, avand in vedere ca sunt si tv-uri de dimensiuni mici.

Pe piata s-a pastrat inca aceasta comercializare a pick-up-urilor, s-a incercat si o modernizare a radiourilor cu aspect retro, adaptandu-le la ,,cerintele" actuale ( gen USB, card, mufe pt diverse conectari externe.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări