Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

led nei

Postări Recomandate

ma puteti ajuta cu un bin pentru tv din titlu a avut main cv9203h-u42 trasnita si am gasit cv9302h-q42 initial placqa q42 soft defect nu iesea din st by am pus un bin de horizon merge perfect dar am logo cu diamant by horizon si telecomanda nu merge iar clientul e cam-cam si as avea nevoie de un bin pentru q42 ciar si fara logo si poate am noroc si cu telecomanda 

main cv 9203h-q42 panel g320sd4lty -vvh32h47g22lty marcat pe eticheta de la panel mem 25q32

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fane

4

• dan-a2

1

• Florinel TV

1

• X3M

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Asta e cel original dn Florin am inversat din start memoriile dar cu cea de nei baklight foarte slab merge telecomanda imagine ok nu are sonor cel de horizon luat de aici de pe forumpus de dn profimex cu ala e ok fara telecomanda, si cu alta sigla .

Link spre comentariu

e la fel cu cel de horizon doar alta sigla  cu ssigla am rezolvato din sm este optiune pentru ea on sau of acum o sa incerc cu alt telecomanda programabila  la placa asta merge aceiasi tlc care e pe  horizon diamant cu placa tp.s506 pb 802 si819

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
On 8/8/2019 at 12:38 PM, fane said:

e la fel cu cel de horizon doar alta sigla  cu ssigla am rezolvato din sm este optiune pentru ea on sau of acum o sa incerc cu alt telecomanda programabila  la placa asta merge aceiasi tlc care e pe  horizon diamant cu placa tp.s506 pb 802 si819

Salut. Unde găsesc optiunea de a pune pe off sigla? 

Mulțumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări