Vintiloanea Ionut Cosmin Postat Ianuarie 16, 2005 Partajează Postat Ianuarie 16, 2005 salut cunoaste cineva un ampliuf de antena GSM de receptie daca exista![/b] Link spre comentariu
yo5oqa Postat Ianuarie 16, 2005 Partajează Postat Ianuarie 16, 2005 Cred ca ar fi mai bine daca ai face o antena gsm cu cistig mai mare; cum vrei sa separi emisia si receptia dupa ce pui amplif-ul? Link spre comentariu
Vintiloanea Ionut Cosmin Postat Ianuarie 17, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2005 ma gandeam ca poate exista Link spre comentariu
cniky Postat Ianuarie 17, 2005 Partajează Postat Ianuarie 17, 2005 de existat evident ca exista.., dar eu nu am vaz. inca de cumparat .... :roll: Link spre comentariu
Vintiloanea Ionut Cosmin Postat Ianuarie 18, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2005 Io ziceam ceva de tip releu intermediar :?: Link spre comentariu
cniky Postat Ianuarie 18, 2005 Partajează Postat Ianuarie 18, 2005 Io ziceam ceva de tip releu intermediar :?:iti trebuie licenta pt. asha ceva Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat Ianuarie 18, 2005 Partajează Postat Ianuarie 18, 2005 De ce nu iti cumperi o antena de masina care are un castig apreciabil? Asta daca nu vrei castiguri mari. Cu o astfel de antena am ajuns in Ungaria pe la Szeged cu semnal de Connex. Link spre comentariu
niq_ro Postat Februarie 2, 2005 Partajează Postat Februarie 2, 2005 stiu ca exita(u) niste antenute de se lipeau pe carcasa telefonului..pentru Nokia 3310 exista asa ceva? unde lucrez eu e ceva semnal o liniuta sau chiar niciuna da' apare totusi sigla operatorului intreb ca nu am vazut mufa de antena ca la alte telefoane :oops: nu as vrea sa schimb telefonul.. stiu ca Alcatel-urile vechi cu antena erau mult mai sensibiloase :shock: Link spre comentariu
Vintiloanea Ionut Cosmin Postat Februarie 11, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2005 sal am vazut io de cumparat antena de pus pe casa in zonele fara semnal fara niciun operator e cam 1200000 iar adaptoru pt tel e de 300000. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum