kit Postat August 6, 2019 Partajează Postat August 6, 2019 Salutare tuturor. Am bormasina cu acumulator de mai sus, la 18V. Mi-a crapat alimentatorul, iar cand l-am desfacut am descoperit integratul "reactor micro rm3274d qm7002" plesnit. Are cineva idee cu ce l-as putea inlocui? Partea de incarcare a acumulatorului este din doua parti: alimentatorul, legat cu un cablu de incarcator, in care se infinge acumulatorul. Acest incarcator scoate 21V la 600mA, limentarea fiind, bineinteles, la 230V, cu o putere de 15W. Va multumesc, o zi buna! Link spre comentariu
ake florinache Postat August 6, 2019 Partajează Postat August 6, 2019 (editat) Este o părere a mea, este cam complicat sa repari dacă nu găsești întotdeauna piese.Iti recomand sa modifici un alimentator de laptop ,pe YouTube găsești cum sa modifici acest alimentator pentru tensiuni mai mari de 19 volți. Editat August 6, 2019 de validae Link spre comentariu
sesebe Postat August 6, 2019 Partajează Postat August 6, 2019 Niște poze cu integratul și placa pe ambele părți se poate? Link spre comentariu
validae Postat August 6, 2019 Partajează Postat August 6, 2019 Dacă puteţi identifica funcţia pinilor integratului, se poate introduce configuraţia într-o bază de date şi se află ce integrate corespund.Adică după trasee se identifică de exemplu ce pin dintre cei opt (de exemplu) duce la plusul alimentării, care la masă, care la poarta tranzistorului mosfet, la feedback, rezistenţa de sursă, etc. Toate datele se introduc pe acest site rusesc, apoi motorul de căutare va afişa cele mai probabile echivalente.https://remont-aud.net/ic_power/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum