Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

unde gasesc un programator de Eprom

Swat Cat

Postări Recomandate

Pana la urma nimic cu programul ???Programl este rezolvat, versiunea de windows dar de unde fac rost de schema si programul pentru microcontrolerul din interfata?Stie cineva?Ma innebunesc niste memorii si doar asta le stie L-as cumpara dar de unde si cum Am atasat mai jos programul trecut din faza DEMOAr fi pacat sa fi muncit la el atata si sa nu gasesc schema de la interfata

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nicnec

8

• Swat Cat

2

• niq_ro

2

• criss

2

Top autori în acest subiect

Pana la urma nimic cu programul ???Programl este rezolvat, versiunea de windows dar de unde fac rost de schema si programul pentru microcontrolerul din interfata?Stie cineva?Ma innebunesc niste memorii si doar asta le stie L-as cumpara dar de unde si cum Am atasat mai jos programul trecut din faza DEMOAr fi pacat sa fi muncit la el atata si sa nu gasesc schema de la interfata

Ceva cu interfata ai gasit schema ca eu am rascolit peste tot si nimic . Daca afli ceva te rog sa ma anunti si pe mine .
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Mai greu cica cu interfata

Mai jos raspunsul pe care l-am primit de la propietarul interfetei

Hello Bobita , Orange-3 programmer don't posible made yourself , and i am don't manifacture more 2 years .Omega & adapter SE = Orange-3 , and later no problem bay adapter for motorola controller ,adapter for TMS controller .. etc . Best RegardsLyubomir

Cine stie poatew nu a vrut sa-mi spuna

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări