wangine Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Pana la urma nimic cu programul ???Programl este rezolvat, versiunea de windows dar de unde fac rost de schema si programul pentru microcontrolerul din interfata?Stie cineva?Ma innebunesc niste memorii si doar asta le stie L-as cumpara dar de unde si cum Am atasat mai jos programul trecut din faza DEMOAr fi pacat sa fi muncit la el atata si sa nu gasesc schema de la interfata Link spre comentariu
nicnec Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Pana la urma nimic cu programul ???Programl este rezolvat, versiunea de windows dar de unde fac rost de schema si programul pentru microcontrolerul din interfata?Stie cineva?Ma innebunesc niste memorii si doar asta le stie L-as cumpara dar de unde si cum Am atasat mai jos programul trecut din faza DEMOAr fi pacat sa fi muncit la el atata si sa nu gasesc schema de la interfataCeva cu interfata ai gasit schema ca eu am rascolit peste tot si nimic . Daca afli ceva te rog sa ma anunti si pe mine . Link spre comentariu
wangine Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Mai greu cica cu interfata Mai jos raspunsul pe care l-am primit de la propietarul interfetei Hello Bobita , Orange-3 programmer don't posible made yourself , and i am don't manifacture more 2 years .Omega & adapter SE = Orange-3 , and later no problem bay adapter for motorola controller ,adapter for TMS controller .. etc . Best RegardsLyubomir Cine stie poatew nu a vrut sa-mi spuna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum