Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

unde gasesc un programator de Eprom

Swat Cat

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nicnec

8

• Swat Cat

2

• niq_ro

2

• criss

2

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...
Daca vrei pentru eepromuri eu recomand Orange2-3-4 de aici http://www.telemaster.ru/ Poate are cineva posibilitatea sa aduca asa ceva sau poate construi acel prog. de eeprom Orange 3si 4 ca pe Orange 2 il am facut de mine si sunt foarte multumit de el dar ca merge pe win 98 iar pe XP nu ruleaza si nu il mai pot folosi .
Nu are nimeni habar de asa ceva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Nu merita sa dai banu pe orange am facut rost de schema :d vreau sa il fac .ATASEZ programu si schema bafta!

Pe acesta l-am facut acum 4 ani si merge OK dar pe win98 dar intre timp au mai facut alte doua interfete Orange3 si Orange4 sunt cu totul diferite de 2 si prog. merge sub Windows .Progul este Demo o sa pun un prog mai dezvoltat cu mai multe tipuri de memorii si cu reg.
Link spre comentariu

Atasati va rog schema si programul de la aceste programatoare sunt ff interesante.

multumesc mult. ii pacat ca nu merge sub xp Dar oricum am sal construiesc,macar din curiozitate + nui complicat si ii dat si desenul pbc. cu un alt program nu ati incercat?

Merge si pe XP programul cand intra in program dai alt enter si se maximizeaza pe tot ecranul HI nustiu daca funcioneaza corect pe portul DB25 dar oricum este un programator super ce mie mi-a placut.
Link spre comentariu

Atasati va rog schema si programul de la aceste programatoare sunt ff interesante.

multumesc mult. ii pacat ca nu merge sub xp Dar oricum am sal construiesc,macar din curiozitate + nui complicat si ii dat si desenul pbc. cu un alt program nu ati incercat?

Merge si pe XP programul cand intra in program dai alt enter si se maximizeaza pe tot ecranul HI nustiu daca funcioneaza corect pe portul DB25 dar oricum este un programator super ce mie mi-a placut.
La Orange2?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări