Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tratament neplanificat la o vizită temporară în Anglia (Unplanned treatment on a temporary visit to England)

Postări Recomandate

Acum 23 minute, flomar60 a spus:

Dar, nu se bea pe strada! Te ia politia locala la intrebari imediat daca te vad cu recipientul de bautura in mana pe strada... 

Si la noi este interzis consumul bauturilor alcoolice pe strada! Si totusi sunt o gramada de boschetari care se plimba pe strada cu sticla sau cutia de bere in mana, desfacuta.......iar politia este oarba cand trec pe langa ei.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Mai glumeam si noi , ca e lumea plina de nenorociri si vesti proaste .

P.S. - mie - mi plac ficatzii de animale , comand si pe la carciumi . Rar , ca nu obisnuiesc ( carciumi ) . Sper sa nu aflam de vreun canibal cu cetatenie romana , ca am aflat destule cu banuitu ' din Caracal .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Nu - mi mai aminti ... , ca sunt (si) in concediu , si nu vreau sa mi se aplece sau sa dau in depresie  ! Sau chiar amandoua ... , si nu ajung in Anglia , desi am fost de cateva ori ( adica stiu drumul ) . 

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 2 ore, flomar60 a spus:

:rade: Daca Emil romanesc se traduce ca mai sus... da! Sanatate, Emile, ai grija de tine, si mai lasa laptop-ul! Du-te la plaja, plimba-ti nepoatele, mergi pe jos... sfaturi pentru un prieten de la un prieten! Toate cele bune! 

Multam de urari, la fel iti urez si eu! 

Iti dai seama ca exact la plaja am fost, am scris mult de pe telefon, era reflux, apa era la aproape 100 de metri departare si destul de putina lume pe plaja din apropiere. Dupa aceea am fost la cules de mure, sint o gramada si nu le aduna nimeni!

Link spre comentariu
Acum 8 ore, cocochannel a spus:

Mai bagati cu legendele olimpului, astia care mai aveti colegi, colege care lucra in strainatate.

Tu daca scrii adevarul despre sistemul de sanatate din Canada zice lumea ca sunt legende :rade:.

Cat mai este delay-ul de asteptare pentru o radiografie?  Da pentru un CT sau IRM?  Sau se prefera sa treaca granita la fratele cel mare (USA) si sa le faca pe loc cu banul jos?

S-a mai rezolvat cu aglomeratia din spitale, sau pun paturi cu pacienti si pe culoare?

S-a mai ieftinit costul ambulantei? 

Cu medicii de familie s-a mai rezolvat ceva?

P.S. De unde stii tu ca sunt legende? Ai trait in Germania, Franta, Belgia, Olanda, Luxemburg, Italia sau Spania ca sa vii sa spui: Mai bagati cu legendele olimpului, astia care mai aveti colegi, colege care lucra in strainatate.

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

nu am vazut paturi si pacienti pe culoare.

nu e nici un delay, dar nu poti sa-ti faci cand vrea muschiul tau radiografie, trebuie sa te vada un doctor intai. fara rendez-vous astepti vreo 4 ore.

chestia cu mersul in state e tot legenda si se aplica la cei foarte bogati.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări