Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Funai TV-2010HC

balasmihail

Postări Recomandate

A venit un prieten cu acest televizor defect. La verificari am gasit traful driver si tranzistorul aferent defecte. Cu tranzistorul am rezolvat, dar traful imi creaza probleme fiindca infasurarea primara este partial carbonizata si nu pot afla numarul de spire.

Are cineva din ,,greseala" acest traf sau poate sa-mi spuna ce numar de spire ar trebui sa fie in primar ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• balasmihail

4

• Nostalgic

2

• fane buy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cu ce tensiune se alimenteaza driveru, se poate pune unu de la alt tv aceiasi diagonala dar se alimenteaza cu ce tensiune avea pe sasiu respectiv si atentie la conectarea pinilor ex esire b final lini si intrare c tranzistor driver

Link spre comentariu

Problema este ca nici spatiul nu-mi permite sa montez altul de dimensiuni mai mari.

Nu stie nimeni rezistenta ohmica a primarului, ca atunci m-as putea descurca.

Link spre comentariu

Inca odata multumiri pentru nostalgic, televizorul functioneaza perfect.

Singura observatie este la numarul de spire din secundar, unde sarma era intacta, acesta fiind de 46 si l-am pastrat tot la fel. :aplauze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări