balasmihail Postat August 6, 2019 Partajează Postat August 6, 2019 A venit un prieten cu acest televizor defect. La verificari am gasit traful driver si tranzistorul aferent defecte. Cu tranzistorul am rezolvat, dar traful imi creaza probleme fiindca infasurarea primara este partial carbonizata si nu pot afla numarul de spire. Are cineva din ,,greseala" acest traf sau poate sa-mi spuna ce numar de spire ar trebui sa fie in primar ? Link spre comentariu
fane buy Postat August 6, 2019 Partajează Postat August 6, 2019 Cu ce tensiune se alimenteaza driveru, se poate pune unu de la alt tv aceiasi diagonala dar se alimenteaza cu ce tensiune avea pe sasiu respectiv si atentie la conectarea pinilor ex esire b final lini si intrare c tranzistor driver Link spre comentariu
Nostalgic Postat August 6, 2019 Partajează Postat August 6, 2019 (editat) se alimenteaza din B+ 110-125 volti Editat August 6, 2019 de Nostalgic Link spre comentariu
balasmihail Postat August 6, 2019 Autor Partajează Postat August 6, 2019 Problema este ca nici spatiul nu-mi permite sa montez altul de dimensiuni mai mari. Nu stie nimeni rezistenta ohmica a primarului, ca atunci m-as putea descurca. Link spre comentariu
Nostalgic Postat August 6, 2019 Partajează Postat August 6, 2019 primar 1200 sp 0,1mm sec 36 sp 0,3mm Link spre comentariu
balasmihail Postat August 6, 2019 Autor Partajează Postat August 6, 2019 Multumesc ,,nostalgic" pentru raspuns, ma apuc de bobinat. Link spre comentariu
balasmihail Postat August 10, 2019 Autor Partajează Postat August 10, 2019 Inca odata multumiri pentru nostalgic, televizorul functioneaza perfect. Singura observatie este la numarul de spire din secundar, unde sarma era intacta, acesta fiind de 46 si l-am pastrat tot la fel. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum