-Atlas- Postat August 5, 2019 Partajează Postat August 5, 2019 Buna Un caz nou,nu pare politic,pare social(aviz validae). https://www.digi24.ro/opinii/ctp-despre-cazul-de-la-galati-procedeaza-exact-ca-politistii-din-caracal-exact-ca-omoratorul-din-caracal-1169442 Spor tuturor. Alex Link spre comentariu
Vizitator Postat August 5, 2019 Partajează Postat August 5, 2019 Cică polițista era angajată din surse externe poliției('17) și nu din cadrul absolvenților poliției, parcă nu se mai puteau face angajări decât din cadrul poliției, oare cum a ajuns doamna, angajată, respectivă în cadrul poliției!? Link spre comentariu
validae Postat August 5, 2019 Partajează Postat August 5, 2019 (editat) Dacă mai deschideţi topicuri având ca titlu link-uri din articole de pe net, nu eu vă sancţionez, ci personal Administratorul Vasile. Reţineţi ideea, adminul nu prea suferă chestii din astea pe Elforum.Nu vreau să pară că ,,mă dau bine pe lângă şef,, fiindcă mai mult decât ,,funcţia,, de Smod nu mai are decât poate să-mi vândă forumul, iar asta chiar nu-mi permit.Am destulă bătaie de cap şi cu alte probleme... Editat August 5, 2019 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate