validae Postat August 5, 2019 Partajează Postat August 5, 2019 Acolo releul nu comută tensiuni sau curenţi mari, e doar ca o protecţie sau măsură de siguranţă.Fie trebuie închis, fie trebuie deschis ca aparatul să funcţioneze.Însă logica acţionării releului nu am cum s-o ghicesc din păcate...trebuie să vă descurcaţi la faţa locului. Link spre comentariu
stefanpecsi Postat August 5, 2019 Autor Partajează Postat August 5, 2019 Da,cu logica aparatului este problema,am sa intreb miine ceva depanatori de astia de aparate fitness,da de ma ajuta careva... Link spre comentariu
hvoicu Postat August 5, 2019 Partajează Postat August 5, 2019 Acel senzor este pentru siguranta. Cand pleaca magnetul de pe senzor, se opreste banda. Magnetul este bagat intr-un disc care este legat de o sfoara care se ataseaza celui de pe banda. Link spre comentariu
stefanpecsi Postat August 5, 2019 Autor Partajează Postat August 5, 2019 Da,asta stiu,exteriorul va multumesc,dar in interior era legat in paralel cu 14V si asa o scurtcircuiteaza,dar vad miine ce se intimpla,montez senzorul nou... Link spre comentariu
validae Postat August 6, 2019 Partajează Postat August 6, 2019 Dacă releul era încă lipit pe placă atunci când celelalte fire s-au smuls, lăsaţi-l tot unde era.Faptul că la bornele unde era pus aţi măsurat 14V nu înseamnă neapărat că scurtcircuita sursa... Link spre comentariu
stefanpecsi Postat August 7, 2019 Autor Partajează Postat August 7, 2019 Am rezolvat banda de alergat,luasem electronica cu totul matele din el,acasa ca se tot rupeau si firele ce mai erau lipite si am putut desfasura frumos in fata mea,si am trecut la analizarea sursei,mai era un fir de alimentare,care am schimbat-o cu cea care lipisem initial,masa era alta,am vazut ca tot functioneaza si asa si am trecut la combinatii intre cele 3 fire ramase si am dat de legarea lor...Dar nu in acelasi ordine,ca jos la sursa,total diferit...Jos la sursa este asa:incepind de la traful acela-Rosu,galben,alb,verde,negru ;iar sus la placa de comanda este asa:incepind de la acel stabilizator mare,7805,care e lipit cu spatele:Negru,galben,rosu,verde,alb...deci total diferit...!!Senzorul Reed tot acolo vine ,nu conteaza cum e pus ,verde si albastru,are loc tot acolo sub stabilizator.Daca pe tabloul de comanda e pus magnetul pe Safety Key,apar trei zerouri si e pregatit de functionare,daca se ia magnetul afiseaza :E -2,iar daca se ia in timpul mersului se opreste motorul si afiseaza tot E-2....Va multumesc de ajutoarele acordate! Link spre comentariu
stefanpecsi Postat August 7, 2019 Autor Partajează Postat August 7, 2019 De aceea nu a mufat chinezul grabit si in cutia de comanda firele,ca nu incapea,placa nu se putea prinde in carcasa si butoanele nu faceau contact in fata-de aceea spun,ca am incercat s-o mufez,dar dupa aceea am revenit la cum a fost facut,lipit in direct pe placa,numai prelungisem firele...Mare noroc ca nu s-a pirlit ceva,intre timp!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum