Vizitator adyyza Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 Detin un pc de cativa ani cu urmatoarea configuratie : placa de baza asus model Z97-K (SOCKET 1150), cpu Intel Core i5-4460 CPU @ 3.20GHz, si gpu NVIDIA GeForce GTX 960 si o sursa no name de 450w as dori sa fac un upgrade sa schimb gpu cu nvidia rtx 2060 si Sursa Gigabyte G750H, 750W, semi-modulara, 80 Plus Gold, eficienta 90%, Active PFC intrebarea mea este daca ar exista probleme de compatibilitate intre piesele vechi si cele noi? multumesc! anticipat Link spre comentariu
Spitfire Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Nici o incompatibilitate...upgrade-ul de sursa e super-inspirat, numai din economia de curent va veti scoate costul sursei in 2 ani, nemaivorbind de siguranta in functionare...desi as merge pe Seasonic ori Sirtec la sursa, Gigabyte nu fabrica surse, doar lipesc abtibilduri pe sursele fabricate de altii...aia e probabil un FSP sau in cel mai bun caz un "Toppower".Iar la placa video as recomanda MSI RTX2080 8GB/GDDR6, daca exista buget, desigur... Link spre comentariu
modoran Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Si cu rtx2060 mare mirare daca nu-i limiteaza procesorul, daramite cu rtx2080. E un quad-core amarat ( pentru standardele de azi ), nici macar frecventa mare nu are. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 17, 2019 Partajează Postat August 17, 2019 (editat) Isi face treaba si cu acel procesor. Eu as avea in vedere si un SSD de 120GB pentru sistemul de operare+programe instalate. Iata scalarea in functie de nr cores si frecventa CPU: Am scris la fiecare ce si cum. Editat August 17, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum