Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

upgrade pc

Vizitator adyyza

Postări Recomandate

Vizitator adyyza

Detin un  pc de cativa ani cu urmatoarea configuratie : placa de baza asus model Z97-K (SOCKET 1150), cpu Intel Core i5-4460 CPU @ 3.20GHz, si gpu  NVIDIA GeForce GTX 960  si o sursa no name de 450w as dori sa fac un upgrade sa schimb gpu cu nvidia rtx 2060 si Sursa Gigabyte G750H, 750W, semi-modulara, 80 Plus Gold, eficienta 90%, Active PFC  intrebarea mea este daca ar exista probleme de compatibilitate intre piesele vechi si cele noi? multumesc!  anticipat

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Nici o incompatibilitate...upgrade-ul de sursa e super-inspirat, numai din economia de curent va veti scoate costul sursei in 2 ani, nemaivorbind de siguranta in functionare...desi as merge pe Seasonic ori Sirtec la sursa, Gigabyte nu fabrica surse, doar lipesc abtibilduri pe sursele fabricate de altii...aia e probabil un FSP sau in cel mai bun caz un "Toppower".Iar la placa video as recomanda MSI RTX2080 8GB/GDDR6, daca exista buget, desigur...

Link spre comentariu

Si cu rtx2060 mare mirare daca nu-i limiteaza procesorul, daramite cu rtx2080. E un quad-core amarat ( pentru standardele de azi ), nici macar frecventa mare nu are.

Link spre comentariu

Isi face treaba si cu acel procesor.

Eu as avea in vedere si un SSD de 120GB  pentru sistemul de operare+programe instalate.

Iata scalarea in functie de nr cores si frecventa CPU:

Am scris la fiecare ce si cum.

Extreme-OC.png

Extreme-4-Cores-4300-MHz.png

Extreme-2-Cores-3600-MHz.png

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări