Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Diagnoza Delphi 150e

TibiBzg

Postări Recomandate

Salutare!

Am aruncat un ochi pe olx si am gasi diagnoza Delphi 150e in jur de 250 de lei, ma bate gandul sa-mi iau una.
Dar sunt nedumerit in legatura cu softurile. Ce fel de soft este mai bun, 2016 sau 2015, am vazut mai multe versiuni, iar unii pe langa soft iti trimit si un Autocom, este util?
As prefera sa vad pareri de la cei care au sau au folosit acest model

Link spre comentariu

nu la soft trebuie sa va uitati,ele sunt interschimbabile,puteti pune Delphi,Autocom,Wow sau TCS care va place,orice versiune de la 2011R1 la 2016R1.Partea hardware este mult mai importanata,daca este de slaba calitate nu va functiona OK cu nici o versiune de soft.Ceea ce vreti sa achizitionati dvs este low cost,deci aveti mai multe sanse sa castigati la loto decat sa functioneze OK aceasta interfata.

Link spre comentariu

Eu as pune intrebarea: ce vrei sa faci cu ea? Daca vrei sa o cumperi numai sa faci diagnoza la masina (masinile) detinute de tine ar fi o treaba dar trebuie sa sti ca interfata nu te va ajuta prea mult in cazul unor anumitor marci. De ex. pentru grupul vag mai bine cumperi un vagcom, pentru opeluri un opcom si tot asa. Cu delphi poti citi doar anumite componente (ecu, airbag, abs etc) la majoritatea masinilor de minim 3 ani vechime (pana intr-un an de fabricatie, e logic ca nu vei putea face diagnoza la un auto din 2018 cu soft de 2015....), poti vedea unele coduri de eroare, le poti sterge si cam atat, alte optiuni nu prea mai sunt. 

Link spre comentariu
La 05.08.2019 la 13:38, dancostea2002 a spus:

nu la soft trebuie sa va uitati,ele sunt interschimbabile,puteti pune Delphi,Autocom,Wow sau TCS care va place,orice versiune de la 2011R1 la 2016R1.Partea hardware este mult mai importanata,daca este de slaba calitate nu va functiona OK cu nici o versiune de soft.Ceea ce vreti sa achizitionati dvs este low cost,deci aveti mai multe sanse sa castigati la loto decat sa functioneze OK aceasta interfata.

Da, vreau pentru masiniile mele. Am un passat ( pt el folosesc VCDS), si un ford, pentru el vreau delphi. Multumesc pentru raspuns!

La 06.08.2019 la 6:12, riderinblack_tm a spus:

Eu as pune intrebarea: ce vrei sa faci cu ea? Daca vrei sa o cumperi numai sa faci diagnoza la masina (masinile) detinute de tine ar fi o treaba dar trebuie sa sti ca interfata nu te va ajuta prea mult in cazul unor anumitor marci. De ex. pentru grupul vag mai bine cumperi un vagcom, pentru opeluri un opcom si tot asa. Cu delphi poti citi doar anumite componente (ecu, airbag, abs etc) la majoritatea masinilor de minim 3 ani vechime (pana intr-un an de fabricatie, e logic ca nu vei putea face diagnoza la un auto din 2018 cu soft de 2015....), poti vedea unele coduri de eroare, le poti sterge si cam atat, alte optiuni nu prea mai sunt. 

Vreau pentru un focus mk1. 

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am achiztionat un Delphi 150, si am incercat un soft wow, merge totul, isi face update din diagnoza Delphi, am copiat si fisierele din folderul delphi in wow(nu cred ca era necesar) dar nu pot sa scanez passatu. cu softul de la delphi merge..

Editat de TibiBzg
Link spre comentariu

Passat-ul merge scanat cu delphi-ul (testat pe B5 si B5.5), am scanat si altele dar prea multe nu poti face cu el asa cum poti face cu un VCDS la grupul vag sau un OP-COM la opeluri si altele dedicate. Softul folosit la testare a fost Delphi 2015.1 (sau ceva de genul asta).  

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Buna Ziua .Am si eu o diagnoza delphi ds 150 e(clona din china)  si cu softul 2015 r3 citeste codurile de erouare si le sterge(incercat pe un rover 75 cdt )dar ni se pare simpla cam atata poate face cu 2015 r3 nu pot recoda cu ea injectoare (recent am schimbat un injector si as vrea sal programez  dar softul cel am 2015 r3 nu are acea functie (acel X )in care sa reprogramezi componente.Acum am instalat wow wurth 5.0.0.12  mi se pare mai complex si mai ok .dar diagnoza ds 100e nu  e recunoscuta de wow am tot incercat versiuni de firmware  diferite sa copi din delphi in wow si nu mio recunoaste wow deloc. in delphi 2015r3 functioneza bine dar in wow nu o vede .Mentionez ca driverul e ok  e recunoscut ca vci com4.Datimi va rog o idee ce sai fac sa pot utiliza si softul wow .Va Multumesc Mult

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
La 27.01.2020 la 9:39, cesar cesarius a spus:

Buna Ziua .Am si eu o diagnoza delphi ds 150 e(clona din china)  si cu softul 2015 r3 citeste codurile de erouare si le sterge(incercat pe un rover 75 cdt )dar ni se pare simpla cam atata poate face cu 2015 r3 nu pot recoda cu ea injectoare (recent am schimbat un injector si as vrea sal programez  dar softul cel am 2015 r3 nu are acea functie (acel X )in care sa reprogramezi componente.Acum am instalat wow wurth 5.0.0.12  mi se pare mai complex si mai ok .dar diagnoza ds 100e nu  e recunoscuta de wow am tot incercat versiuni de firmware  diferite sa copi din delphi in wow si nu mio recunoaste wow deloc. in delphi 2015r3 functioneza bine dar in wow nu o vede .Mentionez ca driverul e ok  e recunoscut ca vci com4.Datimi va rog o idee ce sai fac sa pot utiliza si softul wow .Va Multumesc Mult

Salut! poate e tarziu dar eu l am facut conform video ului de mai jos. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări