Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator yamaha

Vizitator Romeo Liptak

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Shambala

1

• sesebe

1

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

După folosirea semnului întrebării, pare că ne întrebi pe noi dacă se stinge.....nu avem cum ghici ce ai acolo, Yamaha nu cred că a făcut un singur model.Face asta cu difuzoarele conectate sau fără ?

Link spre comentariu

După cum zice și @validae, Yamaha a făcut sute de modele de amplificatoare, unele mai "entri level" dar și unele foarte performante.

Spune ce model și eventual ceva poze (chiar și cu el desfăcut). 

Și ceva mai multe detalii. Cum adică se oprește? Este cu telecomanda și se oprește sa și cum ar fi oprit din telecomanda? 

Link spre comentariu

@ Romeo Liptak - Ti-am mai scris odata - NU DESCHIDE MAI MULTE TOPICURI CU ACELASI SUBIECT.

Deja am sters doua, daca se mai repeta aplic sanctiuni.

Pt forumisti - au fost deja deschise 3 topicuri cu acest subiect si toate scrise cu aceeasi lipsa de detalii, parca in batjocura  (sper ca nu).  Unul l-am mutat la "Depanari" si a aparut acesta. Ramane acesta aici  pt ca a primit cateva raspunsuri iar autorul inca se bucura de prezumtia de incepator pe forum.  Celelalte topicuri le-am sters.

Editat de Shambala
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări