daniels Postat Iulie 8, 2021 Partajează Postat Iulie 8, 2021 nu stiu cum funtioneaza treaba si de ce nu va permite sa luati mostre, dar la mine merge, Mai mult. vad ca imi permite sa fac iar comanda de mostre. Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 8, 2021 Partajează Postat Iulie 8, 2021 Go la Checkout sa vedem daca-s disponibile. Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 8, 2021 Partajează Postat Iulie 8, 2021 (editat) ok, nu sunt disponibile acum, dar daca iti iau banii de transport ti le vor trimite. Asa am patit si asta iarna, au inceput sa vina cam dupa o luna dupa plasarea comenzii. Editat Iulie 8, 2021 de daniels Link spre comentariu
CristiZ Postat Iulie 13, 2021 Partajează Postat Iulie 13, 2021 Vrea cineva o pereche de radiatoare FISCHER 100x300mm noi? Eu nu mai am rabdare sa asamblez o carcasa, am sa caut una gata facuta daca am nevoie. 300 lei ambele cu tot cu transport prin curier. https://www.tme.eu/ro/details/sk56_100_sa/radiatoare/fischer-elektronik/ Link spre comentariu
Pate Florin Postat Decembrie 13, 2021 Partajează Postat Decembrie 13, 2021 Mai are cineva pcb sara 2016 ? Sunt interesat ,pot fi si plantate in totalitate sau partial .astept pe pm . Link spre comentariu
CristiZ Postat Aprilie 12, 2022 Partajează Postat Aprilie 12, 2022 Salut.V-ar mai interesa cablaje de Sara si/sau surse? Ce culoare? Vreau sa comand ceva cablaje si le pot adauga si pe astea Link spre comentariu
masbalt Postat Noiembrie 24, 2022 Partajează Postat Noiembrie 24, 2022 La 12.04.2022 la 7:51, CristiZ a spus: Salut.V-ar mai interesa cablaje de Sara si/sau surse? Ce culoare? Vreau sa comand ceva cablaje si le pot adauga si pe astea Salut. Vad ca ultima postare e din aprilie. Sunt interesat de cablaje de Sara si de sursa daca mai sunt disponibile sau urmeaza sa comanzi. Link spre comentariu
Shambala Postat Noiembrie 24, 2022 Partajează Postat Noiembrie 24, 2022 Pe mine m-ar interesa doua radiatoare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum