sk24bpo Postat Martie 13, 2021 Partajează Postat Martie 13, 2021 Pur si simplu uitasem ca am asa ceva dosit prin cutie de vreo cativa ani pentru niste oglinzi de curent. Daca nu lucrez decat extrem de rar cu asa ceva am uitat. Mi-am amintit ca de fapt candva am avut in cap sa refac cablajul la SARA pentru MMPQ6700. Parca am si discutat de treaba asta cu Vlad care a desenat cablajul. Au fost atat de multe variante de lucru ... In fine am ales solutia cea mai populara, cel mai usor de lucrat cu ea. Link spre comentariu
vlad228 Postat Martie 13, 2021 Partajează Postat Martie 13, 2021 Da, am discutat despre mpq6700 care este o arie de 4 tranzistori, 2npn, 2pnp de la centralsemi (acum). Eu am creo 4 asemenea arii la care am testat, de curiozitate hfe la tranzistorii din componenta si la toate exista imperechere intre tranzistorii de acelasi fel, desi in datasheet nu exista aceasta specificatie. Tranzistorii sunt din seria 2n3904/2n3906, iar varianta tht are o asezare a pinilor foarte facila. Momentan este pe hold utilizarea lor in cazul meu. Link spre comentariu
maxente Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 La 12.03.2021 la 15:28, t-daniel a spus: Salut. Pai BC550C am 10 de la On Semi, pentru sara teoretic am nevoie de 4 BC560C sau 4 perechi de la orice producator serios. KSA992 sunt excelente dar au alt pinout si nu-mi place sa le montez cu pinii indoiti. Ba nu se indoaie nici-un pin. Link spre comentariu
t-daniel Postat Martie 18, 2021 Partajează Postat Martie 18, 2021 O fotografie face cat 1000 de cuvinte. Exact la aia ma refeream. Intre timp am comandat ceva de la Diotec Semiconductor cate 100 din fiecare. Link spre comentariu
maxente Postat Martie 18, 2021 Partajează Postat Martie 18, 2021 Pinii aia mie imi place sa le zic ca nu sunt indoiti ci usor aplecati. Doar daca vrei sa pastrezi orientarea capsulei dupa acel BC, atunci iesea o imbarligatura urata a pinilor. Oricum nu aveam sanse cu acei BC550/560 sa am un offset mai mic de 55-60mV, era o distanta foarte mare intre pnp si npn. In schimb, cu ce se vede in poza A992/C1845, am prins la un modul 10mV iar la celalalt 3mV. Deja ma oftic ca nu am luat mai mult de 100 perechi la vremea respectiva. Link spre comentariu
CristiZ Postat Martie 22, 2021 Partajează Postat Martie 22, 2021 Salut. Rog colegii carora le-am promis placi Sara din comanda mea sa mai aiba putina rabdare, cam 10 zile cred. Coletul s-a blocat undeva si acum se misca din nou. Multumesc. Link spre comentariu
CristiZ Postat Aprilie 8, 2021 Partajează Postat Aprilie 8, 2021 Salut. Mi-au ajuns seturile de placi si mai am cateva disponibile daca doriti Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 8, 2021 Partajează Postat Aprilie 8, 2021 Eu. Care placi (poze)? Câte si cât? Link spre comentariu
CristiZ Postat Aprilie 8, 2021 Partajează Postat Aprilie 8, 2021 va dau un link in mesaj Link spre comentariu
CristiZ Postat Aprilie 13, 2021 Partajează Postat Aprilie 13, 2021 Buna dimineata! Mai sunt disponibile cateva seturi. Spor! https://ibb.co/VCCnwCr https://ibb.co/LQPCqzF https://ibb.co/TqxVVC4 https://ibb.co/B3yGRCj Link spre comentariu
CristiZ Postat Aprilie 19, 2021 Partajează Postat Aprilie 19, 2021 Buna dimineata si o saptamana minunata! Mai sunt disponibile 2 seturi Link spre comentariu
CristiZ Postat Aprilie 26, 2021 Partajează Postat Aprilie 26, 2021 Salut. Nu mai vrea nimeni placi? O gramada de colegi mi-au dat mesaj privat ca doresc si pe baza asta eu am comandat si acum nu mai raspund. Multumesc! Link spre comentariu
flomar60 Postat Aprilie 26, 2021 Partajează Postat Aprilie 26, 2021 Salutari, d-le Cristi! Dacă vă rămân plăci după finalizarea comenzilor, aș vrea eu mimim 2 bucăți - maxim 4 bucăți... doar placa amplificator, fără placa alimentare... Multumesc! Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 26, 2021 Partajează Postat Aprilie 26, 2021 Daca mai vrea cineva placi, mai am si eu 4 bucati in plus Link spre comentariu
CristiZ Postat Mai 6, 2021 Partajează Postat Mai 6, 2021 Multumesc tuturor colegilor care au zis ca au nevoie de placi si pana acum nu a contenit ploaia la ei. De acum incolo doar cu plata inainte… Nu mai este disponibil nici un set! Sa aveti spor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum