maxente Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 Da, 16x10cm are placa. Treaba e ca eu momentan am niste radiatoare ceva mai lungi decat placa, au 20cm lungime, deci iese cu cate 2cm mai lung peste placa. Am pus mai jos cateva poze cu el. @CristiZ mi-a trimis un alt radiator ceva mai mic sa se incadreze in cutia lui Link spre comentariu
maxente Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 (editat) Cam asa arata sursa cu radiatorul ala mai mic Editat August 5, 2020 de maxente 1 Link spre comentariu
CristiZ Postat Septembrie 9, 2020 Partajează Postat Septembrie 9, 2020 Salut, Am doua seturi de placi Sara2016 partial plantate si fara tranzistorii care se monteaza pe radiatoare daca intereseaza pe cineva: https://m.olx.ro/oferta/placi-sara2016-partial-plantate-fara-rezistente-IDe1XQK.html Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 9, 2020 Administratori Partajează Postat Septembrie 9, 2020 La 06.08.2020 la 0:04, maxente a spus: Cam asa arata sursa cu radiatorul ala mai mic Arata foarte bine sursa ta Cum functioneaza ? Link spre comentariu
CristiZ Postat Septembrie 9, 2020 Partajează Postat Septembrie 9, 2020 Teate amanuntite nu am facut insa in toate probele ce am reusit sa le fac, nu am nimic de reprosat. @maxente se joaca de mult cu aceasta sursa si cu siguranta este ceea ce trebuie. Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 9, 2020 Partajează Postat Septembrie 9, 2020 Acum 4 ore, Vasile a spus: Arata foarte bine sursa ta Cum functioneaza ? Imi cer scuze daca raspunsul a parut dat la misto, n-a fost intentia mea, dar se pare ca a iesit destul de aiurea Schema sursei nu e un secret, e o banala semipunte cu IR21531 rezonanta dar fara bobina serie. Incarcata la vreo 400w trasi permanent merge destul de rece fara nevoia de ventilatie in plus De mult tot zic sa o prezint la sectiunea alimentatoare. Acolo vreau sa pun si cateva poze cu cateva forme de curent si tensiune in diferite puncte Pana atunci daca se considera cumva reclama mascata prin pozele de mai sus, se pot sterge. Oricum eu cam tot ce am facut am prezentat pe forum cu tot cu schema, n-am avut intentii ascunse. Scuze inca o data pentru raspunsul dat mai devreme. Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 9, 2020 Partajează Postat Septembrie 9, 2020 (editat) Nu e nici o reclama mascata; pozele raman ca-s faine Editat Septembrie 9, 2020 de Shambala Link spre comentariu
CristiZ Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Daca mai are cineva nevoie de un set de placi Sara plantate partial, am un set in plus: https://www.olx.ro/oferta/placi-sara2016-partial-plantate-fara-rezistente-IDe1XQK.html Link spre comentariu
CristiZ Postat Octombrie 12, 2020 Partajează Postat Octombrie 12, 2020 Salut. Nu mai sunt disponibile cele doua placi. Spor! Link spre comentariu
mvictor Postat Februarie 2, 2021 Partajează Postat Februarie 2, 2021 Buna ziua. Mai are cineva vreun PCB (adica doua) pentru SARA? Link spre comentariu
CristiZ Postat Februarie 5, 2021 Partajează Postat Februarie 5, 2021 Salut, daca ne adunam mai multi, se poate da o comanda la fabrica Link spre comentariu
alexy Postat Februarie 5, 2021 Partajează Postat Februarie 5, 2021 ma abonez 6 placi sursa si 6 placi module amplificator Link spre comentariu
alexy Postat Februarie 5, 2021 Partajează Postat Februarie 5, 2021 (editat) "CristiZ" si cablajele noi merg sant perfecte dar trebuie , neaparat surub cu cap inbus ,putina migaleala , dar merge Editat Februarie 5, 2021 de alexy Link spre comentariu
CristiZ Postat Februarie 9, 2021 Partajează Postat Februarie 9, 2021 N-au legatura placile alea cu proiectul Sara ce se dicuta aici. Mai asteptam doritori! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum