Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am nevoie de coaching de la cineva cu experienta ;)

Vizitator Ion Dan Marius

Postări Recomandate

Vizitator Ion Dan Marius

Buna ziua,

Am conceput si lansat de capul meu un produs, un timer pentru concursuri de dog agility (www.barkr.eu). Practic am conectat un arduino due la un display cu led-uri si sensori de poarta pt start stop, am scris programarea si le-am conectat la un calculator unde simuleaza o tastatura si scriu timpul. Am si vandut cateva, problema e ca mi s-au intors toate cu probleme banale. Adica duceam 5v la pinii de la Arduino Due (care e de 3.3v) si am ars pinii, sau s-au desfacut niste lipituri in interior (in interior am o placuta, dar sunt multe fire si ceva tot pica ceva). 

Am hotarat sa nu mai fac nimic  pana nu cer parerea cuiva experimentat despre ce am facut, adica as vrea sa ma intalnesc cu cineva sa-i arat ce am facut si cum am facut si sa-mi spuna ce pot sa imbunatatesc si ce poate sa cedeze. Pe langa ca e transportul scump si complicat imi fac si un renume prost.

Pe langa asta as avea nevoie de ajutor si la dezvoltarea unei variante mai mici, de buzunar, la care sunt destul de avansat dar as vrea sa construiesc un senzor cu reflexie pe ochi de pisica care nu prea mi-a iesit si as mai avea nevoie de ajutor in dezvoltarea unui senzor de trecere (poarta) pe o inaltime mai mare, sa nu mai trebuiasca mutati senzorii.

Ce ziceti, caut ceva aiurea? Se baga cineva?

Multumesc,

Dan

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sesebe

1

• azzido

1

Top autori în acest subiect

În primul rind ar trebui sa treci locația. 

Pe urma ar prinde bine și niște poze la placi ca să se vadă ce ai făcut acolo (cum ai făcut lipiturile, ce fel de fire ai folosit, etc) dar te înțeleg dacă nu vrei sa le faci publice. 

Link spre comentariu
Vizitator Ion Dan Marius

Salut, scuze de intarziere, pur si simplu nu am primit nici o alerta si nu m-am gandit sa  fiu proactiv ;)

Nu am neaparat o problema sa fac chestii publice, ca nu e complicat, cred ca orcine ar putea sa il refaca, dar cred ca e mai simplu sa gasesc pe cineva care sa se uite. Eu sunt din Bucuresti. Asa, la distanta mai am prieteni, care au (bineinteles) plecat din tara ;)

Multumesc,

Dan

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări