Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

led Diamant

Postări Recomandate

revin cu problema memoriilor blocate am reusit sa le deblochez, cu ch341 dar cu varianta de soft, 1.1.1.34 care e si mai rapida si  mai usor de lucrat dechit varianta chinezeasca si se pare

ca ch e mi bun dechit ezp 2103 si 2019 pe care l-eam testat.cel putin 2019 ma dezamagit total

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fane

13

• bobo

3

• profimex

3

• lucadorin

3

Acum 18 ore, fane a spus:

revin cu problema memoriilor blocate am reusit sa le deblochez, cu ch341 dar cu varianta de soft, 1.1.1.34 care e si mai rapida si  mai usor de lucrat dechit varianta chinezeasca si se pare

ca ch e mi bun dechit ezp 2103 si 2019 pe care l-eam testat.cel putin 2019 ma dezamagit total

Puteti sa urcati undeva aceasta versiune de soft?

Multumesc.

Link spre comentariu

cu asta am rezolvat am pus o placa 801 si soft de zanussi pentru motivul ca aveam si o telecomanda zanussi exact ca originala la forma iar dumpul era fara logo asa am reusit sa impac

si mofturile clientului placa de 802 cred ca are ceva nu am reusit nicum sa potrives vreun panel oricum daca ma poti ajuta cu ceva pentru 819 te rog sa mile trimiti am pe aici o grmada de chinezarii si e posibil sa trebuiasca.

P.S atasez si softul nou pentru ch despre care am vb. https://gofile.io/?c=Mlmu3v

scuze acum am vazut softul e la fel cu cel postat de yocoono cred

Editat de fane
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări