gigi1962t Postat August 5, 2019 Autor Partajează Postat August 5, 2019 (editat) 23 minutes ago, va_cristi said: Pai asa este, este un numarator in sens invers "DOWN". De fapt tu ce doreste: un timer sau un numarator de obiecte? Releul sa actioneze cand ajunge la o anumita valoare setata de tine?... da, doresc sa actionez un releu la o anumita valoare setata de mine. In final vreau sa realizez un mini circular pentru materiale neferoase si sa fac debitari controlate! problema mea este ca am realizat deja cablajul si montajul, am facut decuparea in bord pentru display, urmeaza sa fac gaurile pt potentiometre si butoanele de setare, motiv pt care sunt in asteptare cu programarea. Editat August 5, 2019 de gigi1962t Link spre comentariu
Vizitator Postat August 6, 2019 Partajează Postat August 6, 2019 Acum 22 ore, gigi1962t a spus: da, doresc sa actionez un releu la o anumita valoare setata de mine. In final vreau sa realizez un mini circular pentru materiale neferoase si sa fac debitari controlate! problema mea este ca am realizat deja cablajul si montajul, am facut decuparea in bord pentru display, urmeaza sa fac gaurile pt potentiometre si butoanele de setare, motiv pt care sunt in asteptare cu programarea. In concluzie, doresti sa fie setabil UP sau DOWN sau doar UP? Link spre comentariu
gigi1962t Postat August 6, 2019 Autor Partajează Postat August 6, 2019 1 hour ago, va_cristi said: In concluzie, doresti sa fie setabil UP sau DOWN sau doar UP? As fi incantat sa poata fi setabil UP. Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 6, 2019 Partajează Postat August 6, 2019 (editat) Am refacut codul sa functioneze conform schemei tale: Incearca acest exemplu, doar numara: pic16f628a_counter_001.hex -numaratoarea este pana la 10; -la 10 iti afiseaza stop si aprinde LED-ul (sau alimentezi un releu,...) Editat August 6, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
gigi1962t Postat August 7, 2019 Autor Partajează Postat August 7, 2019 14 hours ago, va_cristi said: Am refacut codul sa functioneze conform schemei tale: Incearca acest exemplu, doar numara: pic16f628a_counter_001.hex 4.06 kB · 5 downloads -numaratoarea este pana la 10; -la 10 iti afiseaza stop si aprinde LED-ul (sau alimentezi un releu,...) Incerc sa programez cu ce mi-ai dat tu si imi da urmatoarea eroare. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 7, 2019 Partajează Postat August 7, 2019 Eu folisesc PicKit3. Nu stiu ce setari trebuie facute la softul tau. Dar vezi daca se seteaza oscilator intern, la 8Mhz. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 7, 2019 Partajează Postat August 7, 2019 (editat) Am refacut schema si codul. Abia acuma seamana cu schema ta (oscilator intern 8Mhz) pic16f628a_counter_001.hex si un test https://www.youtube.com/watch?v=W4b7jz5KCIE Editat August 7, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat August 11, 2019 Partajează Postat August 11, 2019 Am cosmetizat un pic codul. Numara doar in sus desi exista selectia sa numere si in jos: https://www.youtube.com/watch?v=psBvc-gMTFE&feature=youtu.be Link spre comentariu
pnjbtr Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 On 8/7/2019 at 10:58 PM, Guest said: I restored the schema and the code. It just looks like your own scheme (8Mhz internal oscillator) pic16f628a_counter_001.hex 4.06 kB · 7 downloads and a test https://www.youtube.com/watch?v=W4b7jz5KCIE From which button,you select counting upto 10. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum