Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doresc sa modific program pic16f628

gigi1962t

Postări Recomandate

23 minutes ago, va_cristi said:

Pai asa este, este un numarator in sens invers "DOWN".

De fapt tu ce doreste: un timer sau un numarator de obiecte? Releul sa actioneze cand ajunge la o anumita valoare setata de tine?...

da, doresc sa actionez un releu la o anumita valoare setata de mine. In final vreau sa realizez un mini circular pentru materiale neferoase si sa fac debitari controlate!

problema mea este ca am realizat deja cablajul si montajul, am facut decuparea in bord pentru display, urmeaza sa fac gaurile pt potentiometre si butoanele de setare, motiv pt care sunt in asteptare cu programarea. 

Editat de gigi1962t
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigi1962t

10

• Craciun

1

• masterpic77

1

• bercioiu

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 22 ore, gigi1962t a spus:

da, doresc sa actionez un releu la o anumita valoare setata de mine. In final vreau sa realizez un mini circular pentru materiale neferoase si sa fac debitari controlate!

problema mea este ca am realizat deja cablajul si montajul, am facut decuparea in bord pentru display, urmeaza sa fac gaurile pt potentiometre si butoanele de setare, motiv pt care sunt in asteptare cu programarea. 

In concluzie, doresti sa fie setabil UP sau DOWN sau doar UP?

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări