d2134 Postat August 22, 2007 Partajează Postat August 22, 2007 Se poate modifica Daewoo Tico pentru alimentare cu GPL?Cunoaste cineva astfel de cazuri? Link spre comentariu
Blind Postat August 22, 2007 Partajează Postat August 22, 2007 Vei ramane fara portbagaj sigur...iar la cat consuma nu stiu daca se merita investitia intr-o instalatie gpl Link spre comentariu
aeromania Postat August 22, 2007 Partajează Postat August 22, 2007 Da, poti modifica. Sistemul de alimentare al mototrului este prin carburatie , asa ca o instalatie asemanatoare cu cea de dacie clasica. Chiar si daca ai avea injectie nu ar fi o pb. Au aparut sisteme de alimentare pe GPL cu sistem secvential etc. Ajungi la ceea ce spunea @blind legat de portbagaj, cu toate ca gasesti diferite modele si capacitati ale buteliilor de gaz. Un model il poti pune si in locul rotii de rezerva, nu in cazul tau... Depinde de cei care monteaza si de profesionalismul lor.Iar ca un consum , daca este bine reglat consumul nu creste cu mai mult de 10%. Tinand cont de pretul gazului cred ca si cu o crestere de consum de 50% iesi mai ieftin decat pe benzina. Multi care si-au pus spun ca au pb cu chiuloasele.Da daca vb de chiuloase romanesti cu scaune de supape de tot rasul(acestea sunt cele mai vulnerabile piese in cazul gazului).Cunosc pe cineva cu un Cielo cu gaz de 5 ani si nu a umblat niciodata la motor , si circula cu el nu il tine in garaj. Link spre comentariu
d2134 Postat August 22, 2007 Autor Partajează Postat August 22, 2007 Nu am Tico dar ma bate gindul sa-mi iau unul daca se poate modifica pe GPL.Problemele sunt:Exista rezervoare care sa incapa in locul rotii de rezerva? La Tico roata e mai mica decit la Dacia si mi se pare ca nu se admite montarea rezervorului de GPL in compartimentul pasagerilor.Fiind masina cu motor de cilindree mica, implicit consum mic la mersul in gol, exista instalatii care sa se inteleaga cu un motor asa mic, adica sa se poata regla corect mersul in gol?De asta am intrebat daca stie cineva de antecedente sau cel putin daca a vazut asa ceva pe soselele patriei sau are stiinta de vreo firma care se lauda ca ar putea face asa ceva. Link spre comentariu
petre_s Postat August 22, 2007 Partajează Postat August 22, 2007 cum sa nu se poate? toti taximetristi prin craiova au tico cu GPL :smt005 cel mai bine te duci la un service, firme care monteaza GPL si iti spun sigur ce instalatie e mai buna Link spre comentariu
cosmin_h Postat August 22, 2007 Partajează Postat August 22, 2007 TICO se poate modifica pe GPL iti spun asta pt ca am vazut multe TICO cu GPL in service-ul in care am facut practica si erau atat de bine reglate incat nici nu iti dadeai seama ca merge cu GPL. Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 22, 2007 Partajează Postat August 22, 2007 merge mergeai grija la ulei - gaz-ul are o ardere mai uscata si de aici si "tendinta" de probleme la motordaca folosesti un ulei de calitate - mergi linistit Link spre comentariu
Vizitator Dek Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 www.agrom.ro Acolo gasesti si poze cu "ticarie" cu gpl.Pesronal mai placut cum au pus(ingramadit)baietii gazu pe asemenea masina Link spre comentariu
dragostalpau Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 merge mergeai grija la ulei - gaz-ul are o ardere mai uscata si de aici si "tendinta" de probleme la motordaca folosesti un ulei de calitate - mergi linistitexista uleiuri care cica ar fi pentru masini cu gaz ... asa scrie pe bidon Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum