Stefan Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 Deține cineva această strutocamila? Un prieten vrea să-și cumpere așa ceva dar eu i-am zis că nu este termocompensat. Totuși el o tine una și bună că pe butonul rotativ sunt trecute niste temperaturi. Știe cineva dacă are senzor de temperatură in corpul rezistenței? Link spre comentariu
icar Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 (editat) https://www.amazon.co.uk/Parkside-Soldering-Supply-Manufacturer-Integrated/dp/B07FL975KG https://smotri.city/video/Ppe2_-9Kan8 Editat August 1, 2019 de icar Link spre comentariu
validae Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 (editat) Dat fiind că are şi funcţia de decuplare automată, e foarte probabil să aibă totuşi un termostat, fiindcă în filmuleţele cu el, ledul îşi schimbă la un moment dat culoarea.Aşa cum şi banalele plăci de îndreptat părul au aşa ceva, totul e făcut cu un microcontroller.Nu am acest tip de ,,pistol,, şi nici nu sunt interesat, e doar o părere... Editat August 1, 2019 de validae Link spre comentariu
Stefan Postat August 1, 2019 Autor Partajează Postat August 1, 2019 (editat) @icar nu am înțeles nimic din filmulețul ăla, poate doar cum sa faci fum și atunci când nu lipești cu letconul. @validae decuplare automata se referă la "Oprire auto după 20 de minute" dar asta nu răspunde la întrebarea mea. Nu contează cu ce e făcut pentru că nu vreau sa o clonez. Mă interesa strict daca este termocompensat, daca știe cineva. Nu cum să lipesc myf cu fludor sau cu ce componente e făcută. Editat August 1, 2019 de Stefan Link spre comentariu
Vizitator Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 Dacă e cumpărat de la L.. dl se poate returna și primește banii înapoi (știu că marca asta e vândută de ei). https://www.lidl-service.com/cps/rde/xchg/SID-FFCF7A97-19FE2DC9/lsp/hs.xsl/product.html?id=600273170&title=SOLDEERPISTOOL+MET+DRAADAANVOER+PLPD+60+A1&count=1 Uite aici cică are 3 temperaturi ajustabile.. Working temperature ranges: 150-170 / 220-250 / 300-330°C Link spre comentariu
Stefan Postat August 1, 2019 Autor Partajează Postat August 1, 2019 (editat) Bir arkadaş böyle bir şey almak ister, ama ona sıcaklığın eşit olmadığını söyledim Poate in turcă se înțelege. Editat August 1, 2019 de Stefan Link spre comentariu
Vizitator Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 (editat) Un prieten vrea să obțină ceva de genul acesta, dar i-am spus că căldura nu este inegală. Editat August 1, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
doru3160 Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 Egala sau inegala? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 Egală da' goagalu' așa traduse'! Link spre comentariu
doru3160 Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 Goagalu' tau e neinstruit...la mine a tradus egala. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 Probabil din cauză că era pe engleză când am băgat textul apoi am dat pe turcă, de obicei o detectează automat... Cu alte cuvinte nu e termocompensat... Nu scrie nicăieri în manual... Link spre comentariu
Stefan Postat August 1, 2019 Autor Partajează Postat August 1, 2019 (editat) Aha, deci turca era problema. Până și din traducere cu google se înțelege că "un prieten vrea să obțin așa ceva" deci nu la cumpărat așa că ce bani să primească? Până la urmă se poate și metoda românească, adică cumperi și returnezi fara motiv. Mă gândisem că pe un forum tehnic se poate întreba așa ceva și culmea cineva să răspundă la obiect. Editat August 1, 2019 de Stefan Link spre comentariu
Vizitator Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 Apropo de turcă, aveam un elev și am presupus că e turc, și-i zic, pentru ca nu înțelegea ce vreau să îi zic( să stea cuminte în bancă) vorbea l. română, ,, mă tu ești turc de nu înțelegi,, și el zice,, nu domnu' sunt egiptean,, Link spre comentariu
Stefan Postat August 1, 2019 Autor Partajează Postat August 1, 2019 Acum 14 minute, Dan85 a spus: Sper sa nu fi tu acel prieten. Oricum, daca vrei sa-ti satisfaci o curiozitate, o poti face in ideea ca-l duci inapoi. Ești perspicace, cum ai reușit să mă prinzi? Chiar așa de bolnav nu sunt astfel încât să-mi spun "un prieten vrea ..." Nu dau stațiile mele pe letconul de la Parkside. Pun o poza cu o chinezoaică mult peste orice Parkside, chiar o prefer in locul unei ERSA Pico. Link spre comentariu
matzah Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 Parkside-ul ala e probabil gandit pentru sudori MIG care vor sa incerce un hobby nou. Link spre comentariu
Postări Recomandate