clony Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 (editat) Am un tv bush echipat cu T.MSD306.69A_12023 care avea softul corupt. Am luat de pe remount bin tot pt bush cu aceeasi placa de baza si clientul vrea si tlc deoarece nu are. Am incercat cateva coduri dar am nimerit doar 1 de la saba si ala face comenzi total aiurea. De preferat longer ca doar de asta dispun momentan. Editat August 1, 2019 de clony Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat August 2, 2019 Partajează Postat August 2, 2019 Ce cod ai facut si ce comenzi face? Link spre comentariu
clony Postat August 2, 2019 Autor Partajează Postat August 2, 2019 COD 94629 power 5 1 v- 2 >> 3 << 4 teletext 5 on off 8 sleep - -- imag mild personal dynamic standard 010 v+ tv mute text usb i+ 7 mute 6 pict program guide menu 1 exit 3 < zoom ^ recall ok 0 v+ ch____ p_ 8 p+ 9 Ex sursa i 4 Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat August 2, 2019 Partajează Postat August 2, 2019 Nu cred ca exista cod pentro asaceva, trebue sa faci una prin modul de invatare. Este siplu si eficient. Link spre comentariu
tehtronics Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 Pune codul dat de colegul Perju aici: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum