gauss Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 (editat) De vanzare aparatul din titlul anuntului . 100 MHz , 500 MS/s . Doua canale independente ( digitizoare separate ) , rata de achizitie nu se imparte la doi la folosirea ambelor canale . Canalele sunt separate galvanic , inclusiv multimetrul inclus . Folosire autonoma in deplina siguranta , alimentare baterie .Trei masuratori simultane ( doua forme de unda si indicatiile multimetrului True RMS pe orice domeniu ) , fiecare cu masa ( referinta ) separata , afisate in acelasi ecran , fara comutari suplimentare . Se poate masura simultan in primarul si secundarul unei surse in comutatie , multimetrul oriunde sau in alt montaj . Ecran luminos , foarte usor lizibil . Vine cu baterie noua , o pereche de sonde Yokogawa noi , 200MHz , 600 V , 1 : 1 , 10 : 1 , fiecare cu instructiuni si accesorii . Made in Japan . Alimentator original clasic , sau modern in comutatie . Geanta transport , cordoane originale multimetru , etc. Mai multe informatii se pot gasi pe net . Aparatul este in stare tehnica perfecta , trece toate testele interne incluse si orice verificari externe , conform fisei tehnice . Motivul vanzarii : am prea multe . Pret 1.800 RON . Discutii aici , in topic , pe PM sau e- mail . Anuntul e postat si pe alte site - uri , si are durata limitata . O saptamana . P.S. - adaug la cerere foto semnificative si lamuriri despre aparat . Editat August 1, 2019 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat August 4, 2019 Autor Partajează Postat August 4, 2019 Ecranul se vede foarte bine , pozele de mai sus nu sant relevante ( reflexiile albastre sunt de la foto , imaginea reala este negru cu contrast puternic ): Link spre comentariu
Craciun Postat August 5, 2019 Partajează Postat August 5, 2019 (editat) Salut, Aparatul e nou? sau folosit? PS: Nu poti primi mesaje... Voiam sa te intreb daca pretul e negociabil, si daca da , care e ultimul pret? Editat August 5, 2019 de craciun Link spre comentariu
gauss Postat August 5, 2019 Autor Partajează Postat August 5, 2019 V - am raspuns pe PM. Cu stima ! Link spre comentariu
Craciun Postat August 5, 2019 Partajează Postat August 5, 2019 Am primit mesajul, V-am trimis email. BR/Daniel Link spre comentariu
Craciun Postat August 5, 2019 Partajează Postat August 5, 2019 salut @gauss, Batem palma, mai multe detalii am trimis pe email. Multumesc, BR/Daniel Link spre comentariu
gauss Postat August 5, 2019 Autor Partajează Postat August 5, 2019 Rog moderatorul sa inchida ( stearga ) topicul . Cu multumiri , moderatorului , cat si Elforum pentru gazduire . Link spre comentariu
Postări Recomandate