Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Group buy magazin de piese din Belgia

carageae

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Buna tuturor!

Comanda e in desfasurare, dar mai dureaza, am scris sa intreb ce se intampla ca saptamana trecuta s-a dus fara vreun raspuns.

Au raspuns ca a fost sarbatoare nationala la ei si seful de depozit a avut liber inclusiv saptamana asta, deci de saptamana viitoare se apuca de adunat.

Va tin la curent, lampile vor fi livrate la adresa din Calafat unde voi fi toata luna august.

Link spre comentariu

Am primit raspunsul, din pacate cateva tuburi nu sunt disponibile sau de alte marci, tot bune.

Mi-am permis sa dau unda verde pentru lampile cu alta marca, cei care au tuburi ce nu se pot aduce vor primi banii inapoi pt. contravaloarea respectiva.

Am cerut si precizari pt. tuburile foarte vechi, au mai fost unele cu vopseaua cojita, din cele cu contacte laterale...daca e cazul, o sa prezint aici sau o sa-i contactez in privat pe cei in situatia respectiva.

Vedeti fisierul atasat pentru alte precizari.

Raspuns Belgia.png

Link spre comentariu
1 oră în urmă, carageae a spus:

Am primit raspunsul, din pacate cateva tuburi nu sunt disponibile sau de alte marci, tot bune.

Mi-am permis sa dau unda verde pentru lampile cu alta marca, cei care au tuburi ce nu se pot aduce vor primi banii inapoi pt. contravaloarea respectiva.

Am cerut si precizari pt. tuburile foarte vechi, au mai fost unele cu vopseaua cojita, din cele cu contacte laterale...daca e cazul, o sa prezint aici sau o sa-i contactez in privat pe cei in situatia respectiva.

Vedeti fisierul atasat pentru alte precizari.

Raspuns Belgia.png

In ce ma priveste,nu ma deranjeaza UCH4 alt brand,sunt ok si celelalte.Multumim!

Link spre comentariu

Gata, am efectuat plata....daca bine am calculat, cam 40 de lei va fi transportul de caciula....eu zic ca am iesit bine la acest aspect.

Link spre comentariu

De curios le-am luat...am si TFK, nos, dar alea de IPRS luate din magazin in 1990 sunau ca naiba, mai bune au fost tca150t, luate tot atunci. Poate cele de export erau bune...  

Link spre comentariu

Buna tuturor!

Sunt aproape gata cu impachetatul, a durat ceva....pana am verificat lampile - surprinzator, am 6buc. PL82 Mullard albite, la vreo 2 se vad fisuri, restul arata ca noi...in rest toate lampile sunt fizic OK. Nu am primit insa toate adresele pt. expediere...am scris si in privat, va rog trimiteti-mi cat mai repede adresa, maine si vineri as vrea sa inchei acest capitol...

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Multumesc pentru efort.

Fara nici un repros dar dureaza prea mult o cumparatura la comun, am mai facut de unul singur o comanda la belgieni pe 14.09, transportul e doar 20 eur insa nu stiam ca preturile sunt fara TVA asa ca m-am trezit cu inca un plus de 30 eur la suma finala.

Cam in cat timp ajunge un colet de la ei si cu ce firma de curierat vine?

Editat de mojnost
Link spre comentariu

Noutăți de la belgieni:

Processing it revealed final weight is more than 10 kg.

As you probably noticed, our €20.00 flat rate is for a 2 kg parcel. Could please make an additional payment of €30.00 in order to cover the shipping charges so we can ship tomorrow?

TVA si transportul cam dublează preturile de pe sait.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări