carageae Postat Noiembrie 5, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2019 Tineti aproape! Pe 15, cel tarziu 17 noiembrie lansez comanda a patra...doritorii ii rog sa-mi scrie in privat sau pe FB... https://www.facebook.com/emanuel.caragea Link spre comentariu
mac01 Postat Noiembrie 5, 2019 Partajează Postat Noiembrie 5, 2019 Ma benoclez si eu pe acel site...daca gasesc ceva interesant te anunt. Multumesc! Link spre comentariu
carageae Postat Noiembrie 14, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2019 Va rog trimiteti in privat sau pe adresa mea de FB fisierul text cu linkurile ce le doriti exact...in weekend voi face o comanda, dar as vrea sa scriu azi (joi) sau cel tarziu vineri celor de la magazin pentru lamuriri in cazul lampilor mai rare sau cu fabricant neclarificat. https://www.facebook.com/emanuel.caragea 1 Link spre comentariu
carageae Postat Noiembrie 21, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 Gata si comanda nr. 4. Cei care stiu ca mi-au trimis mesaje sunt rugati sa verifice daca se regasesc in pdf-ul de mai jos lampile comandate...unde au fost mai multi cu aceleasi lampi cerute le-am comasat, in privat am insa inventarul cu ce a comandat fiecare...insa e ceva de munca si se mai pot strecura erori.... Precomanda Belgia 4.pdf Link spre comentariu
saptemari Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Eu azi v-am trimis banutii pentru cea de-a patra comanda, precum si restul pe care il aveam de achitat datorita diferentei de curs valutar de la primele doua comenzi. Multumesc foarte mult. Link spre comentariu
carageae Postat Noiembrie 28, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 OK, a fost inchisa si a patra comanda, aveti aici factura proforma...preturile de acolo va rog sa le inmultiti cu 5.85 (euro la cursul de 4,835 al BT si 21% TVA-ul din Belgia). La aceasta suma se adauga aproximativ 55 de lei, inclusiv posta de la mine. Transportul a fost dublu de data asta, dar era de asteptat, si data trecuta am avertizat despre asta, dar am scapat doar cu suma minima de 20 de euro fara TVA, desi asta era pana in 2kg si pachetul de data trecuta a avut 11kg...si cel de acum are peste 10. O sa calculez si eu suma pt. fiecare participant, dar dupa ce vin si lampile, sa nu fac operatiunea de inventar de doua ori. Order 4 Invoice.pdf 1 Link spre comentariu
carageae Postat Decembrie 9, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Lampile au venit, au si plecat (sambata) spre cei care le-au comandat. Va rog sa confirmati aici sau pe mp daca totul e in regula...pe anul asta gata cu comenzile. 2 Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 13, 2019 Partajează Postat Decembrie 13, 2019 (editat) Multumesc pe aceasta cale D-lui Carageae pt organizare/coordinare /realizare. A fost prima mea participare la acest grup-buy ,si as vrea sa impartasesc ceva din experienta dobindita . Am studiat bine oferta site-ului respectiv , am studiat parametrii tuburilor ( unele sunt mai putin cunoscute ) si pretul pe alte site-uri , inclusiv Ebay = fata de care e mult mai ieftin. Intrucit ECC88 este la pret de "haur " am cautat ceva similar ,dar mai accesibil .Asa ca am optat pt mai multe tuburi cu caracteristici apropiate , unele "exotice " ,necunoscute ,dar care promit ..... .( sa nu uitam ca ECC88 , ECC81 sunt tuburi destinate pt alte scopuri , si au sunet audio remarcabil/super si sunt cautate /de preturi nici nu mai zic ) 6BQ7A Mullard , are aceasi asezare de pini ca ECC88 -81 ,l-as caracteriza dupa cele citite pe net ca un tub asemanator ECC88 si 81 ca parametrii electrici .Un tub Mullard la 2 euro NOS e afacere curata .....Din 20 buc am testat 5 pe catometru si toate sunt bune , diferenta dintre ele este mica ,diferenta dintre sectiunile celor 2 triode este mica .( max 2-3% ) 7DJ8 , este varianta cu filamentul la 7 V al renumitului 6DJ8 ( ECC88) Am luat japoneze , pe cutie scrie National , pe tub Matsushita .( Matsushita este consortiul de mai multe firme unde apartinea si National ) Intucit catometrul meu masoara transconductanta , si este gradat de la 0% la 100% am facut comparatie cu tuburi nos ECC88 ,diferite marci .Tuburile Matsushita ( cumparate cu 10 E/buc ) alimentate cu doar 6.3V in loc de 7V s-au incadrat printre cele care din fabrica incalzite cu 6.3 , deci merita ( eventual au viata mai lunga ) alimentate cu 7V ( care nu e problema ,multi fac alimentare cu Curent Continu =si nu e problema putin mai mult ) sa nu mai zic ,ca transformatoarele mai vechi ,facute pt 220 ,acum la 230 si mai mult , scot 7V ) Ce mi-a placut in mod deosebit , din 5 tuburi , toate aveau parametrii identici ( nici Mullard nu avea ) si din 5 , 4 erau balanced ( triode absolut identice ) si doar una putin dezechilibrata . ECC812 , aceasi pini ca ECC88-81 , parametrii tot pe acolo , este putin cunoscut ,am luat 2 PHILLIPS si 4 MAZDA , 5 euro/buc ,se incadreaza la masuratori cu ECC88 .Este putin cunoscut ,tub amplificator crominanta , dar aveau marca CIFTE 75 buc si in zilele de precomanda au disparut toate , asa ca am ales cele 2 marci ,dar sunt putine buc ramase ..... Aceasi conexiune pini , dar parametrii asemanatori dar putin altfel 6CG7 este un tub fantastic , mai putin cunoscut in umbra predecesorului ( ok si pretul este mai mare , fate de precedentele , dar super = 15 euro, dar mult mai ieftin decat renumitul 6SN7GT ) si daca luam ca este un 6SN7 GT mai evoluat,mai nou si cu soclu noval , si fabricatie General Electric , nu mai este asa scump .Sunt OK , transportul si vechimea nu le-a afectat functionarea .O sa fie niste drivere pe cinste...... https://www.radiomuseum.org/tubes/tube_6cg7.html Am mai luat 2 buc 6C4WA SYLVANIA ,sunt triode simple ,7 pini ,jumatati de 6SN7GT , dar militare ,cu viata lunga ideale ca driver pt tub final SE ( si au separatie mai buna fiind separate ) plus ca este microfonic mult sub alte tuburi similare dar duble . Sylvania seems to have no microphonics or hiss and actually sounds pretty darn good. GE 6C4WA is the most resistant to microphonics (even popping slightly with fingernail gives not much of audible effect) Pt iubitorii de ochi magic/VU-metru ochi magic as recomanda UM84 NOS la 5 euro si filament la 12V , cea ce este usor de asigurat ( mai ales cine are ECC83-82 la 12V ) Toate tuburile sunt sub pretul oferit de firme pe net si Ebay ........ stocurile scad vertiginos ........ PS. La preturile afișate se adaugă TVA Belgian și transport. Editat Decembrie 13, 2019 de Усилитель Link spre comentariu
okean Postat Decembrie 13, 2019 Partajează Postat Decembrie 13, 2019 " 6CG7 este un tub fantastic "...folosit intens de LUXMAN, din pacate s-au cam dus ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 14, 2019 Partajează Postat Decembrie 14, 2019 Au 10000 de bucăți GE! Link spre comentariu
deneinvins Postat Decembrie 17, 2019 Partajează Postat Decembrie 17, 2019 Azi am primit pachetul cu lămpi și accesorii, exact așa cum am solicitat în comandă. Pachet ambalat corespunzător. Mulțumesc domnului @Caragea în cel mai frumos mod posibil. Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 6, 2020 Partajează Postat Ianuarie 6, 2020 Am avut ceva timp zilele trecute , am tras o privire pe Electols , incep sa dispara en gros tuburi , mai ales variante mai putin cunoscute al unor tuburi "in voga" la prima vedere am gasit ca nu mai sunt ECC812 ,tub asemanator ca parametrii si pini cu ECC88 ,cu viata mai lunga , dar si UM84 Telefunken ( 5 euro ) , ochi magic cu alimentare filament la 12V (tensiune care nu ridica probleme de alimentare ) Interesant este ca erau cantitati destul de mari , si au disparut cam repede , am impresia ca incep sa se rareasca tuburile disponibile in multe stocuri la pret corect/avantajos ( in unele locuri printre care si Ebay sunt cam exagerate....) Link spre comentariu
carageae Postat Iunie 5, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2020 Mie mi-ar mai trebui cate ceva de pe la ei, daca s-a dat drumul la magazin, mai vrea cineva sa puna comanda? Cam pe weekendul viitor as face...conditiile raman ca mai sus, cu rezerva ca dupa doua comenzi "promotionale", la a treia transportul e mult peste cota minima...ceea ce, la drept vorbind, putea fi de prima data la ce pachete am primit...deci transportul il vom socoti dupa ce primesc confirmarea comenzii...De asemenea se adauga 10 lei de persoana transportul de la mine la adresa din Romania. 1 Link spre comentariu
Lcon Postat Iunie 5, 2020 Partajează Postat Iunie 5, 2020 Dl @Caragea va rog un mp,eu nu va pot trimite. Link spre comentariu
Postări Recomandate