Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Group buy magazin de piese din Belgia

carageae

Postări Recomandate

Urmeaza sa le pun la treaba, din ce am citit tre sa fie bune. Panta variabila ca atare e doar la pentode, triodele alea sharp cutoff sunt altele - si nu astea de UIF. In trecut am folosit 6N3P sovietice, concepute tot pt. etaje de FIF/UIF si au sunat foarte bine. Nu am facut cine stie ce masuratori, dar daca aveau efect de compresie sau alt comportament ciudat, as fi auzit si cu urechea....iar daca nu auzim, cred ca e mai putin important ce ne arata osciloscopul...

Eu vad osciloscopul ca un instrument ce ne arata de ce nu e ceva in regula, nu sa certifice daca auzim sau nu ce trebuie...

Link spre comentariu

S-a facut si a doua comanda, am fost 6 de data asta...dar probabil va fi si a treia cat de curand....sunt multe lampi faine acolo, la pret mai bun decat vand unii SH pe aici.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Cine doreste sa se alature grupului existent e rugat sa-mi trimita datele in privat si comanda sub forma de link, sau precizand modelul de tub si brandul, daca e de ales dintre mai multe. Pe 8 seara pun comanda, pt. mine am decis deja ce mai vreau, astept doar salariul...

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Eu ii multumesc colegului carageae pentru aceasta initiativa si pentru ca s-a ocupat de comenzi, de corespondenta cu magazinul, de adunatul banilor ... de tot.

Colegilor care au cumparat cate ceva de la magazinul belgian ajutati de @carageae, le spun ca din experienta mea, plata prin PayPal presupune un curs mai dezavantajos pentru schimbul valutar leu-euro. Eu cred ca se apropie foarte mult de 5 lei. L-am facut atent si l-am rugat pe Emanuel sa verifice daca asa au stat lucrurile, ar fi prea de tot sa suporte el aceasta diferenta de curs valutar. In functie de ce imi va spune, am sa calculez eu diferenta si am sa platesc. Ii invit pe toti sa faca acelasi lucru. La o suta de euro, diferenta ar fi cam 20 de lei ...

Editat de saptemari
Link spre comentariu

Se confirma ce banuiam eu. Cursul real a fost de 4,98 lei pentru un euro. Va rog pe toti care ati facut parte din acest grup de cumparatori sa refaceti calculele si sa ii dam omului diferenta de bani.

Link spre comentariu

Stati linistit, e vorba de primele doua comenzi, la asta m--am prins si am platit la 4,8. Practic asa mi-am dat seama, ca acum fiind suma mai mare, si diferenta a fost vizibila si nu imi ajungeau initial banii de pe card.

NOTA BENE!

Cand platiti cu paypal nu platiti in lei, ci in euro sau moneda vânzătorului si lasati banca emitenta sa calculeze cursul, nu paypal. Asa veti plati la cursul bancii, in cazul meu 4,8 euro la BT in loc de 4,98 cat vrea paypal pt. conversie. Daca aveti cont si card in valuta, urmariti sa nu se faca o dubla conversie....

Link spre comentariu

Din comenzile facute ati tras vreo concluzie despre ce inseamna "manufacturers unsorted" sau "unidentified manufacturer" cum scrie la unele tuburi? Am vazut asa ceva la PL36 si la EC88, la ECC2000. Daca as comanda 4 buc PL36 de ex. pot primi intre ele de producatori diferiti? Preturile chiar sunt foarte bune (m-am referit la Electols).

Link spre comentariu

PL36 au Matsushita si RFT destule...trebuie intrebat inainte si ei precizează stocul si brandul...au multe tuburi si ei vor sa le lichideze, nu mai au chef de ele. Unele tuburi unspecified pot fi chiar firme bune, gen amperex, ge, rca sau mullard. Majoritatea sunt stocuri vechi europene sau americane, putine Rusia sau China.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări