Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Group buy magazin de piese din Belgia

carageae

Postări Recomandate

Ma adresez in primul rand celor pasionati de lampi, dar nu numai...vreau sa cumpar mai multe lampi de la acest magazin si se pare ca e destul de costisitor transportul...in jur de 50 de euro prin UPS.

Daca sunt amatori sa impartim transportul - macar 4 - va rog sa-mi scrieti in privat si discutam.

Conditiile ar fi de comanda minim 50 de euro inclusiv fractiunea respectiva din transportul de acolo. Ma ocup eu de ambalat si trimis in tara pt. 10 lei pe pachet.

Daca cineva are conditii mai speciale de transport, discutam la fata locului, altfel propun sa impartim in mod egal transportul, ca sa nu fie discutii...pentru lampi si piese mici nu cred ca vor fi probleme de greutate.

Pentru cei interesati pot pune la dispozitie un cont in lei si un cont in euro, ambele la Banca Transilvania. Eu voi plati acolo in Euro, la cursul bancii Transilvania.

Data limita cred ca ar fi ok 15 August pt. finalizarea comenzii...e zi libera si in weekendul urmator o voi plasa.

Aceasta e adresa magazinului:

https://electols.com/shopping/en/

Pentru alte detalii imi puteti scrie aici in privat, sau pe mesageria FB:
https://www.facebook.com/emanuel.caragea

Link spre comentariu

Salut, acum cativa ani am scris la Electols si transportul pana in Spania era 20 euro+TVA (la toate preturile trebuie adaugat TVA-ul). Azi am trimis un mail sa vad daca se mentine pretul. Sunt interesat de ceva componente,  poate iese un grup  interesant. 

Link spre comentariu

Salutari d-le carageae !  

Dispun de 300 lei din categoria FSN ( fara sa stie nevasta!)...

Ma intereseaza 2 tuburi cu triode asimetrice -ce alegeti domnia-voastra pentru utilizare personala doresc si eu!- pentru  ca le voi folosi la un amplif SE - adica 2-3W audio!-pentru urechile personale!-utilizarea acestui amplif va fi in atelierul de lucru personal....

...bineinteles,daca se poate, doresc si soclurile aferente!

...orice cheltuiala suplimentara pana in 100 lei (pe langa cei 300!) va fi suportata fara probleme!

Multumesc anticipat pentru amabilitate si disponibilitate!

Nu exista limita de timp pentru executia comenzii!...eu, va pot expedia suma necesara (in lei) -daca avem un cont la dispozitie!- oricand doriti dvs!

Cu respect,

Florin

Editat de flomar60
Link spre comentariu

Vedem, poate atunci ar fi bine sa preluati dv. grupul...eu ma pot ocupa cu adunatul banilor aici si cu redistribuirea pachetelor in tara. Ar fi absurd sa platim zeci de euro in plus doar pt. ca traim in Romania...si eu am primit confirmarea ca au socluri novare...aceste doua modele. Mie cel din treapta mi se pare magnoval, dar merita luate....daca sunt novare, bine, daca nu....avem socluri magnovale pt. alte proiecte :)

Le gasiti pe site cautand dupa codurile scrise cu pixul: M1C si M1P. Ceva coduri interne probabil....

M1C M1P.jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Da, asa am inteles si eu, acum ramane de vazut cate lampi intra in 2kg :D

Momentan vad ca sunt ceva probleme cu site-ul, si ieri a mers cu sincope.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am facut pana la urma cu inca 3 prieteni o comanda la electols.com...pe langa lampi, am comandat si niste socluri, cate putine din fiecare, ca nu am stiut ce sunt...nu aveau poza.
Soclurile de cablaj le pastrez pentru proiectele mele, insa soclurile de sasiu le pot da amatorilor, sa zicem la pretul de 9 lei bucata...Se pot aduce urmatoarele socluri novale de la acest magazin, preturile de acolo sunt mai mici, dar se adauga transportul, care e in jur de 24 de euro pe colet. Noi am impartit la 4. La cantitate mai mare de piese, merita!
Soclurile nu au sistem de prindere, asa au venit. Dar se pot fixa cu suruburi dupa cum se vede in imagine. Daca exista interes, voi masura si gaura ce trebuie facuta in sasiu pt. ele si raza pinilor, sunt vreo 3 variante. Soclurile pot fi usor oxidate, sunt NOS, nefolosite, dar unele foarte vechi, insa perfect folosibile.
Pentru a evita confuziile, am numerotat in poza soclurile de la 1 la 8.
1,2,3 sunt doar de model, nu vand acum din ele.
4,5,6,7,8 sunt disponibile cate 4 sau 8 bucati, la 9 lei bucata.
Transport gratuit pt. cine vrea minim 8 socluri, in ordinea postarii aici, discutam in privat doar dupa confirmarea publica, nu vreau sa fie discutii...cine vrea mai multe, il invit la un nou group-buy peste vreo 2 saptamani. Termenul limita pt. bani va fi 10 septembrie.
Asadar, am disponibile in stoc sau pot comanda urmatoarele:
1 - soclu noval de cablaj, bachelita verde, cu gaura pe mijloc - disponibile la comanda
2 - soclu noval de cablaj, bachelita verde, cu pin pe mijloc - disponibile la comanda
3 - soclu noval de cablaj, ceramic, centru capsat - disponibil la comanda
4 - soclu noval de sasiu, bachelita neagra, centru capsat si pin  de contact cu cosa laterala - 8 buc. disponibile
5 - soclu noval de sasiu, bachelita neagra, centru capsat si pin  de contact pe mijloc - 8 buc. disponibile
6 - soclu noval de cablaj, portelan, centru capsat si pin de contact lateral - 8 buc. disponibile
7 - soclu noval de cablaj, bachelita maro cu distantier din pertinax pentru fixarea pinilor - 4 buc. disponibile
8 - socluri din plastic termorezistent, merge doar la triode mici, nu la EL84 sau lampi fierbinti. E exact modelul ce se gaseste si pe Aliexpress...astea le dau la 5 lei bucata - 10 buc. disponibile

Se mai pot comanda socluri magnovale de cablaj, M1C la 15 lei si M1P la 9 lei bucata.
Schimb orice soclu de aici cu socluri NOVARE. Ma intereseaza maxim 4 bucati.
POZE AICI

Link spre comentariu
La 01.09.2019 la 2:32, carageae a spus:

Am facut pana la urma cu inca 3 prieteni o comanda la electols.com...pe langa lampi, am comandat si niste socluri, cate putine din fiecare, ca nu am stiut ce sunt...nu aveau poza.
Soclurile de cablaj le pastrez pentru proiectele mele, insa soclurile de sasiu le pot da amatorilor, sa zicem la pretul de 9 lei bucata...Se pot aduce urmatoarele socluri novale de la acest magazin, preturile de acolo sunt mai mici, dar se adauga transportul, care e in jur de 24 de euro pe colet. Noi am impartit la 4. La cantitate mai mare de piese, merita!
Soclurile nu au sistem de prindere, asa au venit. Dar se pot fixa cu suruburi dupa cum se vede in imagine. Daca exista interes, voi masura si gaura ce trebuie facuta in sasiu pt. ele si raza pinilor, sunt vreo 3 variante. Soclurile pot fi usor oxidate, sunt NOS, nefolosite, dar unele foarte vechi, insa perfect folosibile.
Pentru a evita confuziile, am numerotat in poza soclurile de la 1 la 8.
1,2,3 sunt doar de model, nu vand acum din ele.
4,5,6,7,8 sunt disponibile cate 4 sau 8 bucati, la 9 lei bucata.
Transport gratuit pt. cine vrea minim 8 socluri, in ordinea postarii aici, discutam in privat doar dupa confirmarea publica, nu vreau sa fie discutii...cine vrea mai multe, il invit la un nou group-buy peste vreo 2 saptamani. Termenul limita pt. bani va fi 10 septembrie.
Asadar, am disponibile in stoc sau pot comanda urmatoarele:
1 - soclu noval de cablaj, bachelita verde, cu gaura pe mijloc - disponibile la comanda
2 - soclu noval de cablaj, bachelita verde, cu pin pe mijloc - disponibile la comanda
3 - soclu noval de cablaj, ceramic, centru capsat - disponibil la comanda
4 - soclu noval de sasiu, bachelita neagra, centru capsat si pin  de contact cu cosa laterala - 8 buc. disponibile
5 - soclu noval de sasiu, bachelita neagra, centru capsat si pin  de contact pe mijloc - 8 buc. disponibile
6 - soclu noval de cablaj, portelan, centru capsat si pin de contact lateral - 8 buc. disponibile
7 - soclu noval de cablaj, bachelita maro cu distantier din pertinax pentru fixarea pinilor - 4 buc. disponibile
8 - socluri din plastic termorezistent, merge doar la triode mici, nu la EL84 sau lampi fierbinti. E exact modelul ce se gaseste si pe Aliexpress...astea le dau la 5 lei bucata - 10 buc. disponibile

Se mai pot comanda socluri magnovale de cablaj, M1C la 15 lei si M1P la 9 lei bucata.
Schimb orice soclu de aici cu socluri NOVARE. Ma intereseaza maxim 4 bucati.
POZE AICI

6BQ7 si 6BZ7 nu sunt cu panta variabila?

Link spre comentariu

Pai exista triode cu panta variabila? Eu stiam ca doar pentodele...candva am pus si eu aceeasi intrebare si am inteles ca doar pentodele au asemenea caracteristici...

Link spre comentariu

Fac parte  din familia "remote sharp cut off" sa zicem...Sa nu uitam ca un ef93 pus ca trioda este oarecum echivalent ca si carasteristici cu 6386...

Editat de overdrive
Link spre comentariu

Nu stiu, voi testa si vad eu ce si cum. Pe radiomuseum scrie "medium-mu triode"...adica un fel de ECC81 sau 6N1P, doar ca destinata UIF.
Despre 6386 nu stiu ce sa zic, zice controlling mu, derivata din 2C51.
Dar 2C51 e echivalenta cu 6Н3П, care merge foarte bine in audio, am testat asta.
Voi vedea, daca am dat banii degeaba pe ele, asta e, macar nu au costat mult...

Editat de carageae
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări