profimex Postat Iulie 31, 2019 Partajează Postat Iulie 31, 2019 Buna ziua am acest televizor care are imaginea inversata . Clientul spune ca dupa un soc de curent. Sasiul este Stpm177e la am incercat cu setarea codului de ecran : 062598 + meniu + 124 dar fara rezultat . Display : TPT430U3-QVN03.U S0B0L Daca are cineva un soft sau o solutie pentru a intoarce imaginea . Multumesc Link spre comentariu
yokoono Postat Iulie 31, 2019 Partajează Postat Iulie 31, 2019 Ultimul soft de la producator https://files.fm/u/er974khj Link spre comentariu
clony Postat Iulie 31, 2019 Partajează Postat Iulie 31, 2019 meniu 1999 back si ai optiune de hv flip pe care o modifici dupa cum ai tu nevoie. Iesi din meniu de svc cu power off. Link spre comentariu
profimex Postat Iulie 31, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2019 Acum 19 minute, clony a spus: meniu 1999 back si ai optiune de hv flip pe care o modifici dupa cum ai tu nevoie. Iesi din meniu de svc cu power off. am gasit pannel flip era on am pus pe off dar nu sa schimbat nimic Link spre comentariu
yokoono Postat Iulie 31, 2019 Partajează Postat Iulie 31, 2019 Opreste televizorul si, pentru siguranta, scoate-l din priza si apoi vezi daca s-a intors imaginea. Link spre comentariu
profimex Postat August 1, 2019 Autor Partajează Postat August 1, 2019 Acum 16 ore, yokoono a spus: Opreste televizorul si, pentru siguranta, scoate-l din priza si apoi vezi daca s-a intors imaginea. am incercat varianta asta se salveaza setarile in service dar imaginea tot nu se intoarce Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum