Vizitator mihai19802003 Postat Ianuarie 15, 2005 Partajează Postat Ianuarie 15, 2005 Problema suna astfelam un tv itt ideal color oscar3437 si are transformatorul de linii defect am cautat si nu se gaseste .Sa mai adaug ceva la problema ca pare destul de simpla :am un monitor de PC si vreau sa -lconectez la tv acesta Cum fac?Si alta problema:se poate conecta sau il demontez?Cine vrea sa ma ajute ii multumesc. Link spre comentariu
Alinux Postat Februarie 8, 2005 Partajează Postat Februarie 8, 2005 la prima intrebare, nu iti pot da raspuns... sorry Ca sa conectezi un monitor de PC la tv, nu stiu cum ai putea, deoarece dintr-un anumit punct de vedere, tv-ul e tot un monitor dar are si tuner, si amplificator audio incorporat, insa functionarea lor este putin diferita. Stiu insa ca e posibil sa conectezi un PC la un TV chiar daca placa video nu are iesire Video-Out, folosind un adaptor VGA -->TV Aici http://www.hut.fi/Misc/Electronics/circ ... lntsc.html gasesti o schema de adaptor VGA --> TV si ceva explicatii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum