Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Circuit cu variatie potentiometrica

Vektor

Postări Recomandate

17 hours ago, sesebe said:

Pina nu dai mai multe detalii circuitul asta face ceea ce ceri tu:

zmBGJVE.png

Sper ca nu trebuie sa explic cum functioneaza..............

R1 nu-i in plus? 

Link spre comentariu

Va rog, mai multa indulgenta, sigur nu am nivelul  multora de pe forum. In practica dv. a-ti avut situatii cand, la o depanare ,

aveati convingerea gasirii piesei defecte si nu era asa. Nu schimb tema subiectului, il tratez cu seriozitate , ma documentez

in continuare, asa am gasit recent montajul de reglaj pozitie faruri.Nu de la acesta am plecat sau vreau sa ajung, a fost o referire 

la faptul ca ma preocupa tema, nu am pasat-o si subiectul nu este chiar exotic... Si acesta are un potentimetru al carui cursor este

deplasat de un motoras care comanda sus-jos  farul (deci o iesire,un potentiometru care s-ar uza la multe cicluri.. ceea ce nu-mi foloseste).

Spun acestea pt.clarificari necesare ....

Multumesc pt. participarea  d-lui sesebe, schema pare a fi ce mi-am propus.Voi face montajul.  Scuze pt. unele pase acide sau colaterale dar,

sper ca au avut ceva parfum pt.cititori.

Multumesc tuturor participantilor la discutii, poate au fost sau vor fi  utile, sigur  in afara rutinei.Va doresc sanatate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări