Mircea Postat August 7, 2019 Partajează Postat August 7, 2019 17 hours ago, sesebe said: Pina nu dai mai multe detalii circuitul asta face ceea ce ceri tu: Sper ca nu trebuie sa explic cum functioneaza.............. R1 nu-i in plus? Link spre comentariu
sesebe Postat August 7, 2019 Partajează Postat August 7, 2019 Pai nu-i mai frumos asa? E mai simetric. Nu-mi zi ca nu intelegi care-i rolul ei. Asigura si ceva gain. Link spre comentariu
Mircea Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 Acum vad ca ataci altfel driverele decat intr-un diferential clasic. Ignoram A3 mai jos. Link spre comentariu
Vektor Postat August 8, 2019 Autor Partajează Postat August 8, 2019 Va rog, mai multa indulgenta, sigur nu am nivelul multora de pe forum. In practica dv. a-ti avut situatii cand, la o depanare , aveati convingerea gasirii piesei defecte si nu era asa. Nu schimb tema subiectului, il tratez cu seriozitate , ma documentez in continuare, asa am gasit recent montajul de reglaj pozitie faruri.Nu de la acesta am plecat sau vreau sa ajung, a fost o referire la faptul ca ma preocupa tema, nu am pasat-o si subiectul nu este chiar exotic... Si acesta are un potentimetru al carui cursor este deplasat de un motoras care comanda sus-jos farul (deci o iesire,un potentiometru care s-ar uza la multe cicluri.. ceea ce nu-mi foloseste). Spun acestea pt.clarificari necesare .... Multumesc pt. participarea d-lui sesebe, schema pare a fi ce mi-am propus.Voi face montajul. Scuze pt. unele pase acide sau colaterale dar, sper ca au avut ceva parfum pt.cititori. Multumesc tuturor participantilor la discutii, poate au fost sau vor fi utile, sigur in afara rutinei.Va doresc sanatate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum