Vizitator Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Salutare! Detine cineva flash pentru TV BlueDiamond,model BD26DL , Sasiu CV9202L-A-24. Memorie 25q32. Banuiesc ca ar putea functiona si cu flash de la vortex...? Link spre comentariu
surubarila Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Sanatate permanenta ! Incearca (nu e testat) : https://files.fm/u/wzsz9ccd Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Acum 7 ore, Electro6 a spus: Salutare! Detine cineva flash pentru TV BlueDiamond,model BD26DL , Sasiu CV9202L-A-24. Memorie 25q32. Banuiesc ca ar putea functiona si cu flash de la vortex...? Nu ati specificat in titlu ca este TV... Link spre comentariu
vergil Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Acum 18 minute, clement a spus: Detine cineva flash pentru TV BlueDiamond,model BD26DL Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 (editat) 1 oră în urmă, clement a spus: Nu ati specificat in titlu ca este TV... fara suparare dar aveti un fix? nu scrie nicaieri ca trebuie specificat in titlu Editat Iulie 30, 2019 de iuliantv Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 31, 2019 Partajează Postat Iulie 31, 2019 Domule @clement,este specificat,si se intege ce doresc...acordati mai multa atentie. Nu a mers cu bin-ul de mai sus..imi da eroare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 31, 2019 Partajează Postat Iulie 31, 2019 Acum 18 ore, iuliantv a spus: fara suparare dar aveti un fix? nu scrie nicaieri ca trebuie specificat in titlu Tocmai asta am si cerut la admini sau moderator,da sigur am un fix pentru ca poate nu am timp sau sa ghicest ce aparat este direct din lista de defecte,ok? Acum 19 ore, vergil a spus: OK, Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 31, 2019 Partajează Postat Iulie 31, 2019 Si mai este o dilema:cerea fizic memoria FLASH,sau continutul bin?? Eu personal nu am dar,este posibil ca pe aici sa fie colegi novici care au asa ceva si nu au prea multe indicii.ok? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 31, 2019 Partajează Postat Iulie 31, 2019 Spune si ce panel are , poate gasim un dump ok Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 31, 2019 Partajează Postat Iulie 31, 2019 daca stiam ca se va face TAM-TAM ,nu mai deschideam topicul... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 31, 2019 Partajează Postat Iulie 31, 2019 Pina una alta incearca cu acest dump https://files.fm/u/em7sevuk#sign_up Link spre comentariu
surubarila Postat Iulie 31, 2019 Partajează Postat Iulie 31, 2019 Acum 2 ore, Electro6 a spus: daca stiam ca se va face TAM-TAM ,nu mai deschideam topicul... Off - Nu pune la inima. Colegul nemultumit si nedumerit asta face , ca ajutor sau sfaturi mai "usureanu"..... On - Detaliaza putin : in ce consta eroarea ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum