Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Chiuvetă infundata

Vizitator Nicoo Paraschiv

Postări Recomandate

Buna

Soda caustica,turnati in sorb 0,5 Kg dupa care apa calduta.

Eventual de 2,3 ori treaba asta.Daca nu-si da drumul trebuie un instalator.

Spor

Alex

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

6

• flomar60

1

• -Atlas-

1

• grosu99

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca il desfaci pe ala, o sa curga apa care e pe el, 1-2 litri. Tii un lighean sub si colectezi. Mai multa nu curge daca ai bateria inchisa. Zgomotele prin robineti sunt de la aerul din coloana de apa, cel mai probabil. Tu ai probleme cu scurgerea, in primul rand.

Link spre comentariu

De unde să-i curgă 1-2 Litri din furtunul ăla ? Dacă are o buclă ,,gât de lebădă,, pentru oprirea mirosului de canalizare, nu poate avea mai mult de 500ml de apă în ea.....

Eu tot sper să nu fie vreo farsă a individului cu clonele, că de când tot discutăm de un amărât de furtun, îşi schimba şi instalaţia cu totul...

Link spre comentariu

Zgomotele de la robineti sau tevile prin care vine apa nu reprezinta o problema.

Scurgerea de la bucatarie cel mai adesea se infunda din cauza grasimilor, dar si a resturilor alimentare atunci cand nu se foloseste o sita iar scurgerea de la baie se infunda cel mai adesea cu par. Desi desfundarea unei scurgeri este floare la ureche pentru cine cunoaste fluxul apei intr-o locuinta si ce inseamna un sifon/rolul lui, poate totusi sa reprezinte o problema pentru cineva fara cunostintele si experienta necesare.

Cam in orice bloc presedintele sau administratorul poate sa recomande un instalator din bloc sau din apropiere care sa desfunde/inlocuiasca un sifon contra unei sume de 30-50 lei. Odata ce ai vazut cum se face va fi simplu de repetat operatia pe viitor.

Nu recomand solutiile sau granulele de nici un fel, toate sunt bazate pe soda caustica, aceasta in amestec cu grasimile se face sapun care va fi mai greu de inlaturat din scurgeri.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Nicoo Paraschiv a spus:

doar ca in viata mea nu am mai facut asa ceva si nu stiu la ce sa ma astept..

Si de ce vrei sa incepi acum? Ti s-a explicat destul de frumos, cheama pe careva care stie ce face si asta e. O sa iese (poate) ceva mizerie, dupa rezolvare se curata si ai rezolvat.Nu poti face omleta cu ouale intregi.Crezi ca pe forum o sa gasesti o solutie magica prin care nu demontezi nimic, nu atingi nimic, dar situatia se rezolva?

Link spre comentariu
Acum 51 minute, validae a spus:

De unde să-i curgă 1-2 Litri din furtunul ăla ? Dacă are o buclă ,,gât de lebădă,, pentru oprirea mirosului de canalizare, nu poate avea mai mult de 500ml de apă în ea.....

Eu tot sper să nu fie vreo farsă a individului cu clonele, că de când tot discutăm de un amărât de furtun, îşi schimba şi instalaţia cu totul...

Da, am exagerat ca sa ii dau curaj. Cam 5-600 ml poate contine acel racord in forma extinsa  plin ochi, dar nu e cazul.

Adevarat! Partea cu instalatia. Face posturi ca sa treaca de aprobari.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări