Vizitator senoctar Postat Septembrie 13, 2007 Partajează Postat Septembrie 13, 2007 Intradevar se poate vedea memoria si cu proteus. Eu nu am intrat in meniul debug deoarece nu am definit nici o sursa, ci am incarcat doar hex-ul la PIC. Poti lucra cu surse din proiecte MPLAB si altele, dar nu din Hi-Tide (PICC) cum lucrez eu. Se poate configura totusi insa nu m-am chinuit sa invatz linia de comanda a compilatorului.Evident ca este bun pentru incepatori (si nu numai )Off-topic :smt011 :Ce problema am avut totusi, si mi se pare ciudata, posibil sa nu simuleze bine instructiuni de gen BSF, BCF. Spre exemplu daca am doua leduri pe RB7 repectiv RB6, daca scriu (in PICC), RB7 = 1; RB6 = 1; compilatorul ar trebui sa genereze ceva de gen BSF PORTB, 7 respectiv BSF PORTB, 6. In fine, aceasta secventa ar trebui sa aprinda abele leduri. Pe motajul real merge, insa in proteus, il inchide pe 7 si il aprinde pe 6. Am testat si pe 4 leduri (RB7, RB6, RB5, RB4). Daca am PORTB = 0xF0; DelayMs(100); RB4 = 1; se prind toate ledurile, apoi nu ar mai trebui sa se intample nimic pentru ca RB4 deja e high, dar cu proteus se sting celelante 3.Asta mi s-a intamplat pe un montaj mai complicat si nu am cercatat problema mai mult. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 14, 2007 Partajează Postat Septembrie 14, 2007 Offtopic:Desi nu ai locatia completata in profil pun pariu ca esti de prin partea Olteniei.Ia zi-mi, am stiut?Ghici cum? :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum